torsdag den 28. februar 2019

Stål gelænder udendørs

Udendørs Moderne Terrasse gelænder , rækværk balustre og medløbere i rustfrit stål. Det udendørs stålgelænder er her sidemonteret. Vindfanget har en ramme af galvaniseret stål , og tag af glas monteres med “ grisetryner”. Her finder du et udvalg af SILVANs trapper, loftstrapper, tilbehør m. Rustfri gelænder til trappe er i højeste kvalitet - billigere og med års garanti.


Vi har gelænder til altaner og indendørs brug, i aluminium, rustfrit stål og.

Et prisvenligt glasgelænder, der passer perfekt både udendørs og indendørs. Hvis vort rustfrie gelænder skal monteres indendørs, benyttes rustfrit stål med betegnelsen AISI 304. Ved udendørs montering anvendes i stedet AISI 31 som. VH Stål har stor erfaring i fremstilling af gelændere.


Ovenstående ser du eksempler på hhv. Prova Alu gelænder er et klassisk gelænder ,til indendørs og udendørs. Det findes som væghængt gelænder eller gulvmonteret gelænder i aluminium.


Køb en flot stål altan fra altaner.

Trappe i alvaniseret stål med hårdttræ terrasselanker. Gelænder til udendørs er varmgalvaniseret. Vi fremstiller også galvaniserede gelænder og glasværn til eksisterende trapper og ståltrapper. God kvalitet til den rigtige pris. Leder du efter en ny udendørs eller indendørs trappe – Altansmeden producerer det.


Nogle trapper er udført helt i stål , andre med trin og håndlister i hårdttræ. Det gælder både, hvis du har en udendørs altan, som du gerne vil have sat. Christian Steel Design leverer specielt fabrikerede løsninger af højeste kvalitet. Vi tilbyder individuelle løsninger til både udendørs og indendørs brug til aldeles attraktive priser.


Hos Gødstrup Smedje kan vi fremstille og montere enhver form for gelænder til. Færdigsamlet håndliste i rustfrit stål , til udendørs , indendørs montering. Uanset om du ønsker et stål gelænder i hvi sort eller i et råt galvaniseret look,.


Et gelænder udendørs eller indendørs kan nemlig tilføje rummet noget ekstra, . En trappe, terrasse eller altan kan være farlig uden et gelænder. Vi laver gelænder med håndlister i stål , rustfrit stål eller træ, præcis som du ønsker. Glasværn, gelænder og stålbalustre til terrasser og altaner.


Se udvalget af håndlister, klembeslag og balustre som rækværk til udendørs terrasser.

Galvsniseret trappe, med gelænder og skridsikre trin. Galvaniseret gelænder model Værløse B, Galvaniseret stål. Fremstilling af udendørs trapper - fremstilling af spindeltrapper - montering af trapper - montage af . VI LEVERER OG MONTERER GELÆNDERE I RUSTFRIT STÅL OG. Schøller Stål ApS er specialist i fremstilling, levering og montering af udendørs og indendørs ståltrapper, rustfrit stål system gelændere, smedejerns gelændere . I vores udvalg finder du blandt andet udendørsgelændere i rustfrit stål , der giver .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg