fredag den 29. april 2016

Hawaiiblomst overvintring

Men hvis man i stedet lader sin hawaiiblomst overvintre ved stuetemperatur og passer den omhyggeligt med vand og en svag gødningsopløsning, så vil man . Hawaii Blomst (Plumeria) - Tropiske specialiteter - Tropica-Scandi. Hawaiiblomst i krukke: Flytt gjerne planten utendørs om sommeren. Er du den heldige ejer af en ´ hawaiiblomst ` ? Så vil jeg gerne præsentere mig for dig.

Mit navn er som sagt ´hawaii-blomst` eller på latin Hibiscus. De fleste stedsegrønne planter kan sagtens overvintre i potter på altanen,. Sartere baljeplanter - hawaiiblomst , fuchsia o. VIDEO: Denne lille stedsegrønne myrtegedeblad har det skidt.


Den har stået i potten i flere år, og nu vil Karina skifte den ud med en nyindkøbt hawaiiblomst. De er et årige, men de skulle kunne overvintre , bare de står frostfrit, her skal de vandes moderat og her må de gerne tørre ud mellem vandingerne. Sommerblomst, der trives i let skygge. Smuk sommerblomst, der også trives i stue og .

Passions Blomst Purple Crown. En frostfri udestue er perfekt til overvintring. Der findes utroligt mange sorter af Haveranunkel.


De er ikke hårdføre nok til at overvintre i haven og dyrkes derfor dels inde, dels ude om sommeren. Norge, hvis man har mulighet for overvintring på ca grader i en kjeller eller lignende. Kan overvintre under beskyttede forhold. Vanding Sparsomt, holdes jævnt.


Monstera er en pragtfuld plante,. DIY: Sådan sår og dyrker du . Pelargonier bør beskæres efter en overvintring. Pasning: Kan tages ind til overvintring , hvor den opbevares lyst og køligt men frostfrit.


Der er nemlig kommet nye sorter af hawaiiblomst , Hibiscus rosa-sinensis,. Hibiscus eller Syriske Rose eller hawaiiblomst , som de også kaldes,. Vi har flere der overvintre i haven, dog lidt beskyttet mod fugt.


Hvad kan vi gøre ved vores hawaiiblomst ? Vi har samlet en liste over krydderurter, der kan overvintre udenfor.

Trives bedst ved kølig overvintring (5-grader) og udendørs ophold om sommeren. Alternativ: Citrus aurantiifolia. Den kan jo også stå ude i haven om sommeren, men den kan ikke overvintre derude.


Syrisk rose - En eksotisk hawaiiblomst til haven - Have-Siden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg