onsdag den 6. april 2016

Lægetaske børn

Hos BR har vi et stort udvalg af lægesæt til børn - Fri fragt ved køb for over 6kr. Køb online, byt i alle vores butikker. Lægesæt, fra År, dele,.


Af PriceRunnersmarte elektriske biler til børn. Toys fyldt med mange fine instrumenter til rolleleg som læge. Anbefales til børn fra mdr.

Masser af leg for børn , og ikke mindst godt til nysgerrigheden eller angsten for. En lægetaske giver anledning til masser af leg, når dukker og bamser er syge. Lægetaske til sjove rollelege – i træ og stof, der er giftfrit og miljøsmart.


En klassisk lægetaske med stetoskop, blodtryksmåler og meget andet. Børne lægetaske til rolleleg fra Djeco - Lægetasken til børn indeholder alt hvad. Lægetaske fra Djeco indeholder alt hvad man behøver, for at kunne udøve sin . Når ulykken er sket, rykker lægen ud! Lækker lægetaske , med mange forskellige redskaber.


Køb og salg af Lægetaske i Til børn på DBA.

Disney, Doktor McStuffins SOLGT, Lægetaske , Perfekt stand. Der medfølger: Plaster Sprøjte . Vælg mellem lægetaske , lægesæt eller stetoskop - Se vores doktorsæt online på Coop. Legetøj til alle børn der har en læge i maven, tasken indeholder beskyttelsesmaske, . Lægetaske med alt det tilbehør du behøver for at blive en rigtig læge. Plej det syge legetøj med lægetasken fra ELC.


Kappe, stetoskop, plaster mm. Se hele udvalget af legetøj til rollelege i tralaleg. Er der gemt en lille læge i dit barn ? Med en sej legetaske, bliver alle raske på nul komma fem. Køb i dag og få hurtig levering. Vi hjælper gerne ved spørgsmål.


B Toys Wee M Lægetaske Lægetasken indeholder dele, der gør det lidt sjovere at lege doktor. Doktortaske med alt udstyr til den lille læge i hjemmet. Lægetasken er lavet i blødt materiale, og har de helt rigtige farver, der gør den meget realistisk. Lilliputiens lægetaske med Cesar.


Gaveindpakning Vi pakker gratis ind til alle børn. Børn elsker at lege patient og doktor. Et doktorsæt er en rigtig fin gaveidé - både til sunde og raske børn - og til børn , .

Lægetasken har en praktisk magnetlukning og lægeinstrumenterne og medicinflaskerne .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg