mandag den 23. marts 2015

Flagknop med lys

Passer til flagstænger på 9-m. Flagknoppen lader op via solceller om dagen og tænder automatisk ved mørkets. Netop nu er der også mulighed for at få en flagknop med indbygget LED lys.


Nu kan du få lyst din flagstang op med dette smarte amerikanske LED produkt. Smart flagknop med LED lys fra Amerikansk producent.

Med en LED flagknop fra OM Flag, sikrer du at dine flotte logoflag for den maksimale opmærksomhed. Men nu gør en ny løsning fra OM FLAG det nemt. Flagstænger leveres som standard med røde eller hvide flagstangsknopper. Kan også leveres i farverne gul sølv. Læder op via solceller om dagen, og tænder automatisk ved mørkets frembrud.


En lysende flagknop er uden tvivl fin til belysning af reklameflag. Dannebrog nu kan blive hængende om natten. Den omtalte flagknop er uden .

Rentefri delbetaling med Silvan Konto: fra kr. Huen er en flagknop set heroppefra og svajer foran anhængeren med stablen. LED- lys , ofte ledsaget af en artikel om at. Den sovende Kim har en rude af lys på panden og ligner en engel, der er kastet . Lys – eksempelvis synligt sollys – er elektromagnetiske bølger med frekvens fra 3. Vi havde behov for en ny flagknop.


Vi ønskede at få en flagknop med solceller, og hvor der er lys i. Det betyder at lysene vender nedad mod . Triax flagknop antenne monteres direkte på en glasfiber flagstang, i steder for den traditionelle. Endvidere flagknop med indbygget LED for oplysning af reklameflag. De fleste danske flagstænger har en rød flagknop , men specielt det sidste år. Du kan både lære at binde et flagknob, et flagknob med rundtørn, som giver et mere sikkert knob, og et flagknob med slip, som er god til hurtig opbinding.


Med foråret kommer også varme og lys. Tjek også, at flagknop , lineholder og evt. Se den kreative idé til Flagguirlande med stenciltryk, striber og bomber og følg den.


Powertape på en pind på fod - og med en endeperle som flagknop.

Vaskeren består af en plastikkanal med påmonteret svamp. Til vandslange eller liter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg