fredag den 13. marts 2015

Iphone 6s plus skærm skift

Sammenlign priser på reparationer! Her finder du de billigste reparationer af Nokia Lumia, Sony Xperia, Samsung . Du kan eksempelvis indlevere . Du finder alt fra diagnosering, software- og skærm reparation, udskiftning af kamera. Priser for reparation af skærm , udskiftning af batteri, reparationer, der ikke er dækket af garantien, og.


Driller touchen, efter du har tabt din telefon og glasset er gået itu?

Er der striber på skærmbilledet, . Denne er for dem der bruger deres telefon til alting, og derfor sætter store. Se priserne på vores hjemmeside , det er hurtigt, billigt og med års garanti. Vi udskifter din smadrede skærm på under timer eller dit batteri på under min.


Vi reparerer fx knust glas, ødelagt skærm , slidte knapper m. Husk du får Panzer glas til kun kr. Vi klarer de fleste reparationer på minutter. Reparation og udskiftning af skærm.

Book tid online og spar ventetiden. Udskiftning af skærme og knapper er blandt de mest almindelige serviceydelser, som ejerne af. Tager kameraet uskarpe billeder? Vi er Danmarks førende Apple-eksperter, og vi har det største udvalg af lækre . Er skærmen knust eller har den bare fået en flænge? Hvad med kameraet, opladeren, wifi-forbindelsen eller.


Express reparation af: itu glas,smadret skærm , lader stik, batteri, defekt touch,. Alle vores teknikere er uddannet. Få rabat på forskellige museer rundt i landet med Politiken Plus. Originale reservedele og års garanti. Vi tilbyder Danmarks bedste kundeservice!


I rigtig mange tilfælde skyldes reparationer en ødelagt skærm , men vi laver selvfølgelig alle slags skader, som udskiftning af batteri, knapper, kamera og lignende. Så få den skiftet hos Din IT Leverandør. Vi skifter skærmen billigt, hurtigt og uden at gå ned på kvalitet. Skærm udskiftning (original kvalitet) – Sort.


Vi bruger kun reservedele af den bedste kvalitet. På visse modeller tilbyder vi “grade-AA” kvalitet, som er de bedste .

Afhængig af skaden, behøves et ærgerligt. Det er ikke raketvidenskab at skifte en ituslået skærm. Bagcover udskiftning , min, kr. Batteri udskiftning , min, kr. Ladestik udskiftning (dock), min . Apple undskylder ved at sænke prisen for batteri- udskiftning.


Plus, 6S, 6S Plus , SE, Plus og i . Skift af front: En udfordrende, men simpel reparation.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg