fredag den 13. marts 2015

Hvordan får man vvs autorisation

Alle ansøgninger om autorisation foregår via en digital ansøgningsblanket på Virk. Sikkerhedsstyrelsen udsteder autorisationer til virksomheder inden for el, vvs. Hvad kræver det at få en autorisation ? Kræver alt el-, vvs - og kloakarbejde autorisation ? Hvornår begynder man at udstede delautorisationer?


Nedenfor kan du få overblik over vejen til en autorisation som vvs -installatør.

I autorisationsloven defineres vvs - og gasarbejde sådan:. Få et samlet overblik over love og bekendtgørelser i forbindelse med elsikkerhed. Få autorisation som VVS -installatør og få gode jobmuligheder, stort ansvar og god. At det kræver autorisation for at udføre arbejdet, skyldes, at det dækker over områder, hvor det kan få fatale følger, hvis arbejdet ikke er udført korrekt.


Denne blanket bruges til at søge om autorisation inden for el, vvs , kloak samt virksomheds-godkendelser inden for gasområdet. I værste fald kan man jo risikere, at der kan være sikkerhedsproblemer med det arbejde, man får udført. En autorisation er jo udtryk for, at man er kompetent til at udføre et.


Thomas Rode: Jeg havde en meget klar opfattelse af, hvordan. Når du får udført kloak-, VVS - og elarbejde af en professionel virksomhe.

Hvordan ved jeg så, om min VVS -installatør er autoriseret? Hvad bør jeg være opmærksom på i forbindelse med at få udbedret fugtskaderne - hvilken håndværker skal der til, og hvordan bør man gribe . Men hvordan sikrer du, at de gældende krav på området overholdes? Får du en uautoriseret håndværker til at udføre arbejde, der kræver autorisation , kan.


Læs om love, regler og tidligere bekendtgørelser om autorisation her. Vvs -installatører opsætter og vedligeholder installationer som gaskomfurer, gasvandvarmere og afløb. Visse håndværkeropgaver må man ikke kaste sig ud i uden en autorisation.


Og hvordan ved du præcist hvilke opgaver, der kræver denne form for. Du kan få yderligere information om, hvilke konkrete opgaver, der . Derudover har man som VVS -installatør ofte ansvaret for, at instal- lationer fungerer perfekt. Som VVS -installatør studerende på erhvervsakademiet, får man en grun-.


Læs mere om uddannelsen og hvordan du bliver optaget på eal. Her kan du desuden finde spændende portrætter af maskinmestre og få inspiration til nye måder at bruge din tekniske. De skader, som både gør det selv manien og sort arbejde forvolder, kan få.


Og den autoriserede VVS -installatør ved noget om energi, og om hvordan man sparer på den. Danmark og i udlandet kan du endda få merit,. Med dette akademiforløb kan du opnå fuld autorisation inden for VVS med et målrettet e-learningsforløb for maskinmestre. Loven har til formål at sikre, at installationer på området for el, vvs og.


Ny uddannet VVS -installatør fra Københavnserhversakadami.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg