tirsdag den 31. marts 2015

Gulvplade brændeovn regler

Hvis dit gulv er lavet af træ eller andet brandbart materiale, så er det påbudt, at du placerer din brændeovn på en gulvplade , der kan fange de gnister og gløder,. Alle typer og dimensioner på vores gulvplader findes i vores shop. Få monteret din nye brændeovn eller skorsten professionelt af vores. Q: Hvis jeg ikke kan overholde sikkerhedsafstanden fra min brændeovn til brændbart materiale (f.eks. en trævæg), må jeg så bygge en halvvæg op imellem ovn . Brugermanualer og Tekniske data.


Vi har et stort udvalg af gulvplader til brændeovne , pejse og ildsteder.

Udgivet af Bolig- og Byministeriet 15. For pejse skal gulvpladen rage cm. Renselemme i murede skorstene . Der gælder detaljerede regler for opsætning af pejse og brændeovne : Sikkerhe opstilling, tilslutning til en skorsten og til selve skorstenen. Det er vigtigt, at din nye brændeovn kan monteres der, hvor du ønsker det.


Du skal være sikker på, at placeringen opfylder de danske regler. Gulvplade i stål, skifer eller hærdet glas til at brandsikrer gulvet omkring, under og foran brændeovne , pilleovne, pejseindsatse samt pejse. Du skal selvfølgelig overholde de danske regler og love for opsætning af brændeovne - uanset om brændeovnen er ny eller brugt.

Gulvplader til brændeovne , pejse – både med og uden pejseindsats - findes i flere versioner som fx pulverlakeret metal og som hærdet glasplade gulvplade til. Er der nogen der kender lidt til brandkravs regler for brændeovne ? Jeg har købt sådan en varde ovn og kommer så først. Forskellen på en pejseindsats og en brændeovn. Det er stadig lovkrav, at du har en gulvplade foran pejseindsatsen, men her kan du nøjes . En anden fordel er, at du kan lægge en gulvplade under brændeovnen, som du . Hos os finder du landsdelens største udvalg af brændeovne og pejse:.


Gør det selv: Sådan monterer du din brændeovn på egen hånd. Til det er det en god ide at beskytte den underliggende gulvplade med lidt. Sammenlign priser og læs anmeldelser af gulvplade brændeovn Brændeovne og Pejse. Klik her og find den bedste pris nu!


Det er ikke tilstrækkeligt blot at lægge en gulvplade ovenpå et evt. En Varde Brændeovn er altid forsynet med en røgvenderplade. Brændeovnen er testet af SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, og opfyldte gældende regler for. Hvis brændeovnen placeres på en gulvplade af f. Køb gulvplade til brændeovn , pilleovn eller pejs til den billigste pris hos BygXtra!


Her kan du finde relevante links til samarbejdspartnere samt de gældende regler. De bør også få udleveret de gældende regler for opstilling af.

På brændeovnsguiden på Byggeri. Stort udvalg af brugte og billige brændeovne til salg i hele landet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg