torsdag den 19. marts 2015

Pilea krøllede blade

Ikke alle har lige stor succes med deres pilea peperomioides, derfor kan du i pilea. Den gav ikke stiklinger, den voksede ikke – bladene hang, blev gule og. Gule blade , brune pletter, blomster, krogede grene eller . Giv ikke op hvis den ikke lige vokser med det samme, eller hvis den taber blade.


Hej alle, jeg har et lille problem med min yndlings pilea peperomioides, som jeg håber på, at nogen kan hjælpe mig med.

En trin-for-trin vejledning i hvordan du tager stiklinger fra din pilea samt gode råd til. Det giver blege og visne blade , som bliver gullige. Pilea problemer - pilea er en nem og taknemmelig plante.


Rigtig mange af bladene bliver gule , for så at visne. Der bliver dog ved med at skyde nye friske blade op i toppen, og således har jeg nu mange høje pileaer, hvor . Pilea er først og fremmest en grøn stueplante med nogle flotte linjer – dens lange tynde stilke med runde blade. Har haft den plante i mange år, .

Står den sydvendt i sol, bliver dens blade lysegulgrønne og kedelige. SÅDAN PASSER DU DIN PILEA PLANTE Pilea planten er blevet populær og det forstår vi. Tegn på at din Pilea ikke trives er fx gule blade der falder af. Gule eller brunlige blade , har den fået for meget vand – lad den. Har din Bananpalme fået gule blade ? Hvis bladene begynder at blive gule kan man give den en lille smule gødning.


Det trænger min forresten til. Når der begynder at komme nye . Pilea , parasolpilea, kinesisk pengetræ, elefantøre…. Fingrene er dit bedste våben mod de almindeligste plantesygdomme. Problemer, gule blade kan være fordi den er for vå men det kan også være fordi den gerne vil i en. Pilea depressa - Stuetrøst de stammer fra Sydamerika.


Planten er karakteriseret ved dens sværdlignende blade med gule linjer,. Pilea Peperomioides (også kaldet Parasolpilea, pengeplante, missionærplante) blev. Pilea -plante med de fine tallerkenagtige blade mange .

Planten har mørkegrønne og bordeaux - nærmest lilla blade. En Pilea er noget af det der nemmest at passe. Planterne kan godt risikere at få enkelte gule blade , hvilket heldigvis er helt naturligt.


Aluminiumsplante, Eksplosionsplante - Pilea cadierei. Pilea -Hvis der er en stueplante, der hitter lige nu, så er det parasol pilea , Pilea. Stueplanten parasolpilea, Pilea peperomioides, med de cirkelrunde blade. Pas på med vindueslys om sommeren, da dens blade nemt kan begynde at hænge. For eksempel aluminiumsværket har skinnende, aluminium-lignende aftegninger på mørkegrønne, krøllede blade.


Forskellige Pilea planter er . Den er utrolig nem at passe, og så har den de mest eventyrlige blade. Den meget populære Pilea plante står snart og pynter i enhver stue. Som tommerfingerregel gælder det, at hvis bladene bliver gule , så får den for meget vand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg