mandag den 30. marts 2015

Septiktank dæksel plast

Her kan du se alle varer under kategorien dæksel. Få ordentlig kvalitet, billige priser og hurtig levering med XL-BYG. Skal du bruge kegler, dæksler eller topringe i beton eller plast ? Karm og dæksel i plast med en højde på 1mm.


Vi har alt i faste karme, dæksler og betonkegler til kloak og opføringsrør.

Brøndkarm, City n, Helt ubrugt city n karm med dæksel. Som nyt, bortset fra jord og algebelægning. Brønddæksel ø 66cm, brøndkarm 69xcm. Vi fører alt i dæksler med store rabatter. Vi har Danmarks største sortiment i dæksler og opføringsrør til den billigste pris.


Når du køber et billigt kloakdæksel og karm i eksempelvis beton og plastik hos. Vi har et bredt sortiment og alt hvad du skal bruge.

Jeg købte et plast dæksel på den lokale tømmerhandel. Alt inden for vand og afløb til professionelle og private kunder. Altid lave priser på kloakrør, drænrør, regnvandsanlæg, brøndgods, linjeafvanding og meget . Derfor fik de ideen til at ændre på det oprindelige dæksel. Er man ude og tømme en septiktank , skal man kun flytte på de seks kilo, som . Afhentning fra overvåget lager i Nyrup. Duco 6mm dæksel i PVC-genbrugsplast.


Her finder du et stort udvalg af afdækninger i form at brønddæksler, riste og karme til alle typer brønde. Der er både brøndgods af plast , til når det ikke må veje . BRØND I BETON ELLER PLAST MED DÆKSEL , Jeg søger brønd i beton eller plast. Dækslet kan anvendes på vores forhøjelsesringer i Ø800. For flere mål, se vores datablad. Bestil online idag og vi levere i . OBS på dette: Dæksler skal være placeret i terrænhøjde.


Få skiftet dine gamle betondæksler ud.

Glasfiber dæksel og karm KL B (1ton) er fremstillet af glasfiber armeret polyester. Ved montage på beton og plast kegle skal karmen og evt. Hos os finder du alt i kloak, kloakriste og dæksler. Flere kommuner kræver nu, at et septiktankdæksel max. Ved nyanlæg anbefales det af arbejdstilsynet, at man ikke overstiger en . Vi anbefaler dæksler af metal, plastik eller gummi.


Septiktank med påmonteret maceratorpumpe og kugleventil. Tanken leveres med inspektions dæksel og følgende invendig gevind: stk. Utrolig let og nem håndterlig septitank i kraftig plast.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg