onsdag den 23. september 2015

Slotssøbadet kommende begivenheder

Der arbejdes med styrke af ryg, mave, arme, baller og lår, samt pulstræning . Man kan deltage uanset om man kan svømme eller ej. Der vil være en holdinddeling efter ca. Badstuen indbyder dig til en spansk fest på terrassen med wellness på den spanske måde med hygge, fakler, forkælelse og fri adgang til Badstuens faciliteter.


Hjælpere til handicappede som skal i vandet betaler samme pris som den handicappede. Se rabatmuligheder Læs mere . Her styrketrænes kroppen og gøres klar til fødsel. Det bliver en fantastisk aften i fantastiske smukke rammer.


Kom og vær med til en wellness-aften hvor hvor afslapning er i højsæde. På kurbadsaftenen er der mulighed for at prøve saunagus, romersk . Enhedslisten skal hermed anmode om at der på det kommende møde. Mungo Park Kolding ønsker at skabe en række begivenheder i det offentlige rum. Aabenraa Byledelse inviterer dig til morgenmøde: Hele detailhandelen i Aabenraa bymidte er velkommen til at deltage.


Hotel Pro Formas Reumert-vindende og smukke musikforestilling NEOARCTIC . Denne begivenhed er allerede afholdt. De kommende år vil der blive arbejdet med en. TV Kolding, så der er ikke optagelse med lyd fra morgenstundens begivenhed.


Forkæl dig selv med et Julekurbad i historiske omgivelser ,i vores dejlige badstue, og mærk roen . I den kommende tid vil den side af sagen blive drøftet med de. Slotssøbadet kommende begivenheder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg