tirsdag den 8. september 2015

Selvklæbende tal og bogstaver

MEFA folieark med tal og bogstaver i hvid til postkassen. Selvklæbende Bogstaver og tal , bogstaver og til postkassen og båden. Foliebogstaver og selvklæbende bogstaver i høj kvalitet i mange farver til billige priser.


Bestil nemt og monter selv på bilen, vinduet, postkassen . Beregn prisen på din folietekst, og bestil online og vent på pakken.

Få orden på tingene med selvklæbende tal og bogstaver til organisering, identifikation, mærkning eller dekoration - i arkivet, på kasser, mapper, bøger mv. Danmarks største udvalg i selvklæbende bogstaver og tal til postkasser, båden, navn til båden, overføringsbogstaver, selvklæbende bogstaver CVR numre og . Store tal og bogstaver i skrifttype Arial Velegnet til såvel indendørs som udendørs brug, Meget velegnet til bådnavne. Så kan vi hjælpe med design af alle størrelse bogstaver.


Vi tilbyder foliebogstaver og tal til postkassen eller firmabilen. Se vores udvalg af selvklæbende tal og bogstaver i folie til at sætte på fx din postkasse. De kan bruges på de fleste overflader. Du kan også give postkassen et .

HANDLETTERING ØVEBOG BOGSTAVER. Premierskilte har også tal og bogstaver til individuel bestilling, folietekster. Lækre tal og bogstaver lige til at klæbe uden på de ny-indbundne bøger, eller hvad med at få sorteret krea-materialerne og skrive hvad kasserne indeholder ? Hobbyboden forhandler klistermærker og stickers med tal - og bogstavsmotiver i mange forskellige varianter. Se udvalget af klistermærker her. Ved hjælp af den stærke specialklæber kan disse monteres stort set alle . Køb online eller ring os for personlig service!


Sammenlign priser og læs anmeldelser af bogstaver havetilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! Tal 0-og bogstaver A-F af rustfri stål med selvklæbende 3M tape, som kan sidde fast på de fleste underlag såsom stål,.


Se det store udvalg i Bogstaver og tal til billige priser. Altid god service og mulighed for fri fragt lige til døren. Navnet skæres i en selvklæbende folie og leveres klar til montering.


Bogstaverne og tallene har et klæbelag, og de kan let påsættes med hånden . Stor klæbeevne og modstandsdygtighed over for bl. Stort og bredt udvalg af selvklæbende stickers til f.

Findes desuden også med Sorte bogstaver , Sorte og Hvide tal. Ark med Hvide selvklæbende bogstaver , til påsætning på Sorte konfektionsnumre uden tryk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg