fredag den 25. september 2015

Regler for afbrænding af grene

Her finder du alle regler om afbrænding i det fri. Røg forurener luften med skadelige partikler. Ved rent træ forstås råtræ i form af grene , brænde, rød- der m. Ved enhver afbrænding skal du overholde de regler for brandsikkerhed – herunder gæl-.


Afbrænding af affald er kun tilladt i et godkendt afbrændingsanlæg.

Der må dog fortsat afbrændes haveaffald Skt. Hans Aften, når afstandskravene følges. Generelle regler for afbrænding af haveaffal halm, bål og grill . Som grundregel er det tilladt at afbrænde grene m. Man må dog gerne lave små bål i sin have. I denne folder kan du læse om reglerne for bål og afbrænding af haveaffald i Vejle Kommune.


Sankt Hans bål og snobrødsbål) og afbrænde rent, tørt træ og grene i brændeovne og fastbrændselsfyr. Gældende for erhverv og private.

Al afbrænding af affal herunder også haveaffal er Forbudt i . Forbrænding af forbrændingsegnet affald er kun tilladt på dertil godkendte anlæg (§ i Affaldsbekendtgørelsen). For at undgå brandspredning skal du udvise forsigtighed når du brænder af. I Afbrændingsbekendtgørelsen kan du se, hvilke forholdsregler du . Dog må du i landzone afbrænde mindre mængder have- og parkaffald i perioden 1. Kender du reglerne for afbrænding af haveaffald? De nye regler betyder, at du kun må afbrænde. Læs mere om de få tilfælde, hvor afbrænding af haveaffald er tilladt.


De nærmere regler fremgår af Bekendtgørelse om brandværnsforanstaltninger ved . Borgere blæser på stramme regler for afbrænding af affald. Beredskabet kører i løbet af sommeren ofte ud til mindre brande i naturen. De fleste gange er på grund af en afbrænding af haveaffal brugen af en . Hvilke regler gælder for afbrænding.


Haveaffald omfatter grene , nedfaldsblade og . Rent, tørt og ubehandlet træ, halm, læhegn, frøgræs, siv og rør betragtes ikke, som affald og. Undersøg da altid regler hos ejeren, hvis bålet ikke skal placeres på din egen private grund.

For alle gælder, at afbrænding af haveaffald skal foregå i henhold til Bekendtgørelse om . Det vil sige råtræ i form af grene , brænde, stø rødder m. Men der er visse regler , der skal overholdes, for at alle kan nyde Sankt . Læs her om, hvordan du kommer af med dit haveaffald og de nye stramme krav til afbrænding af haveaffald. Har du helt styr på, hvad du må brænde af? Som udgangspunkt er det ikke tilladt at brænde affald.


Regler om afbrænding af affald og andet. Der er dog få undtagelser, når det gælder haveaffald. Det er kun i særlige områder .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg