torsdag den 10. september 2015

Fluesmækker med strøm

Elektrisk fluesmækker til fluer, myg, bier og andre insekter. Undgå pletter fra udtværede fluer og insekter. Med en praktisk elektrisk fluesmækker eller en insektlampe får du nemt og hurtigt bugt med insekterne. Hos Elvvs har vi altid et godt udvalg af insektdræbere og elektrisk fluefanger, og du finder helt sikkert en insektdræber, der matcher dit behov.


Med en elektrisk fluesmækker er du sikker på, at fluen, hvepsen, myggen, eller hvilket insekt det nu er, du rammer med den, dør første gang.

Jeg har nys anskaffet en sådan, men jeg er. Men bare rolig, der er ingen strøm af betydning. Sommerferien nærmer sig, og det gør irriterende myg og fluer også. Den klassiske fluesmækker i en opdateret version. Og ofte dukker der et nyt insekt op, så snart man har gjort det af med et eksemplar.


Men du kan heldigvis gøre andet end at baske rundt med en fluesmækker. Smart elektrisk fluesmækker.

Effektivt middel mod alle flyvende insekter. Ketcheren dræber insekteren hurtigt og humant ved hjælp, af strøm. Han gør det med en elektrisk fluesmækker. Fluesækkernes herre med el chok. Personligt bruger jeg en helt almindelig fluesmækker - virker fint og bruger ikke strøm.


Re: elektrisk fluesmækker , Uffe Ravn . Ufarlige Eksperimenter med Strøm. En larmende MASH-generator udenfor gav strøm til Purple Bar. Papa-san jagtede rundt efter dem med en fluesmækker og en dåse Raid.


AA-batterier (medfølger ikke). Hvordan man laver en hjemmelavet elektrisk fluesmækker. Swatter hoved er fyldt med energi og sender en elektrisk strøm til noget, der rører.


Det hun havde, var ikke en alm. Det var en fluesmækker der var strøm i. Den blev drevet af et par batterier, så når hun ramte .

Jeg bor i en etageejendom i Odense på 3. Her er der fjernvarme, og der er HPFI relæer i kælderen. Radiatorerne og rørene i lejligheden . Kan en fluesmækker gøre danske skoleelever bedre til at læse og regne? Klik her for at hente publikationen i PDF.


Den såkaldte fluesmækker går på pension - og fra årsskiftet kan der ikke længere. Sort strøm holder Danmark kørende i sommervarmen. Vi er jo ved at få spat af alle de fluer der er kommet her i vores lille hus, så i dag indkøbte vi sådan en fluesmækker med strøm i, sådan en .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg