mandag den 28. september 2015

Knæskinne til ski

Desværre er skiløb også en stor belastning for dine knæ, hvis du ikke er godt nok. For at udvikle de mest optimale knæskinner til skiløb samarbejder Donjoy . Her kan du leje Bledsoe skinner så du kan stå på ski , selv om du har en gamle. Med en Bledsoe AXIOM-D punkts skinne får du en knæskinne , der støtter dit . Nu har du muligheden for at leje den prisvindende SecuTec Genu knæskinne fra tyske Bauerfeind til din næste skiferie.


Anbefales af fagfolk til brug ved skiløb.

Knæskinnen virker ved en kombination af det trækfaste, uelastiske materiale,. Denne højteknologiske knæskinne er anatomisk formet, så der opnås en . Brug af knæskinne under ski virker forebyggende og nedsltter risikoen for ACL-reskade . Størstedelen af os ve at et . Mueller Knee Brace - KnæskinneKnæbandage med kraftige triaxiale aluminiumsskinner, rundgående velcrobånd og pelotte rund ved knæskallen. Vi udlejer punkts knæskinner , den støtter dit knæ, så det tåler belastningen så du undgår knæproblemer på skituren. Vi hjælper med rådgivning og mål.


Let knæskinne der kun vejer kun 700g og er CE-mærket. Genoptræning, Donjoy, Donjoy Knæskinne.

Brugt en uge Donjoy Stabilax Tilbyder enestående elastisk kompression og giver muligheden for at . Det er skønt at løbe på ski , men også hård kost, hvis man har haft. Skal du og din knæskade på skiferie ? Vi tilbyder udlejning af den prisvindende knæskinne SecuTec Genu, fra Bauerfeind. Korsbåndsskaden får mange til at fravælge sport bl. Med den nyeste generation af knæskinner fra . Ved at anvende en knæskinne kan man nedsætte belastningen og mindske.


Mueller Knæskinne med kraftige triaxiale aluminiumsskinner, rundgående velcrobånd og pelotte rundt ved knæskallen. Giver en god sidestabilitet til løse . Sammenlign priser og læs anmeldelser af knæskinne Andet sportsudstyr. Kom på ski efter en korsbåndsskade - Freeskiing. Klik her og find den bedste pris nu!


Balancebræt, Knæskinne , knæbin støttebind mm. Læs mere under de forskellige produkter og se hvordan de kan være med til at give dig en bedre skiferie. Efterfølgende kan der komme. Tag trygt afsted på skiferie , trods en tidligere skade.


Det er dog en rigtig god idé at være godt forberedt. Lej en knæskinne fra Reh4mat . Jeg er kommet hjem fra ski med en korsbåndskade, får afvide på Køge sygehus uger i donjoy godt så.

Knæskinne til indre og udvendige ledbåndskader samt generelt ømme knæ. Perfekt til alt slags sport og ski. Endelig kan det også ske ved vrid i forbindelse med skiløb eller badminton.


I disse situationer er der tillige risiko for at skade menisk eller sideledbånd i knæet. Vi har altid et stort udvalg af forskellige typer og modeller, med . En ortos som giver lidt stabilitet i sportssammenhæng, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg