fredag den 6. april 2018

Danske fonde og legater

Denne oversigt over fonde indeholder danske fonde og enkelte andre fonde. Danmark, men det er kun reelt de ca. Nedenfor har vi samlet en oversigt over, hvilke andre fonde og legater , du kan søge:.


Danske søfarende ved støtte af uddannelse, kirkelige institutioner og . Ny gratis database giver samlet overblik over danske fonde og puljer.

Den sociale entreprenør David Dencker har samlet 12. Find de rigtige fonde for dig her igennem CISU, sådan kommer du i betragtning, sådan skriver du en god ansøgning og få nogle gode råd med på vejen. DUF har samlet nogle af de største fonde og legater , som du kan undersøge nærmere.


Rigtig mange danske fonde yder støtte til sociale og kulturelle formål. Aug Grant Compass udgiver en komplet database over danske fonde og legater. Det skriver Altinget på deres hjemmeside: . Vi har her samlet en oversigt over danske funding databaser.

Databaserne omfatter fx private fonde , legater , tilsku støtteordninger, pulje, mv. Kraks Fonds- og Legatvejviser er en fortegnelse over mere end 10. Vi har lavet en oversigt over fonde og andre støttemuligheder, der støtter.


Humanitære og sociale formål Den danske natur med dens flora og. LegatNet er danske fonde og legaters eget officielle legatsøgningssystem. Jun Legater , fonde , puljer og tilskud til iværksættere. Van Fonden , Kinesisk sprog, kunst og kultur. Louis Petersens Legat , Kultur og børn.


Nov Der er mange puljer og fonde , hvor spejdere kan søge tilskud til for eksempel. Ludvigsens legat - Støtte til aktiviteter for vanskeligt stillede børn og unge. Mar Står du og mangler ekstern kapital til din virksomhed? Fonden støtter eksempelvis festivaler, lokale kulturaktiviteter samt - i særlige. Har du brug for økonomisk støtte på et eller andet tidspunkt i dit studieforløb, så tjek vores kæmpe legatdatabase ud.


Feb Legatbogen er en gratis søgemaskine for alle. Danske Bank Forvaltningsafdeling tilbyder en række løsninger, der gør det nemmere at administrere fonde og legater.

Her kan du søge blandt mere end 12. Vores rådgivning bygger på den enkelte . Aug Ny liste over fonde og legater på hjemmesiden. Fonden donerer ikke til privatpersoner og yder ikke studie- og rejselegater.


Der skal ikke anvendes et ansøgningsskema, men for at komme i betragtning skal . Vi har samlet legater , stipendier og fonde , der er relevante for danskere her. Nordea- fonden har et almennyttigt og velgørende formål. Vi uddeler også legater til studieophold i udlandet og tilbyder legatboliger til internationale .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg