fredag den 27. april 2018

Elhegn til høns

Køb et komplet strømsæt til dit el-hegn og pas på dine høns. Problemer med ræve eller andre løsgående dyr, der jagter dit fjerkræ? Egenskaber for elhegn til høns. Smart flytbart el-net til indhegning af høns , gæs og geder, og som beskyttelse af høns og gæs mod ræve.


Dette el-hegn er fremstillet af kraftig polytråd og leveres.

Har man høns i haven, er det nødvendigt med en hønsegård hvor hønsene kan. Anvendelig til både 2og volt. Bemærk, kan ikke anvendes til . Elhegn til høns og andet fjerkræ.


Lille stødgiver ideel som elhegn til høns. Holder ræven væk fra høns i hønsegården og beskytter vildopret i skoven. Desuden ideel til at holde hunde og katte . En elektrisk indhegning skal være tydeligt markeret med advarselsskilte.

Velegnet til heste, malkekøer, kvier, kødkvæg, høns og grise. Min datter er på ferie og fik de høns i fødselsdagsgave for en måned siden. Du skal have elhegn om høsnegården. Vi forhandler drikketårn til høns billigt hos Harald Nyborg!


Her finder du smarte drikketårne til høns som er nemme at rengøre. Batterihegn Pelhegn fra Elephant, er forberedt til solcelledrift - Køb elhegn på BygMax. Mange går og har en idyllisk drøm om fritgående høns i haven, som. Køb fiskemel til høns og fjerkræ online på DLG Kundeportal.


Hvis du har et større landbrug, holder heste eller måske høns – så kan et billigt elhegn i god kvalitet være ideelt til sikring. Et elhegn er typisk nemt at montere, . God ide med el hegn mit problem er bare at vi har huset til salg og vil. Interesseret i Horizont Hobbygard N elhegn sæt for kun 2. Ræven går tit på rov, sidst kostede det høns. Vi har lånt et el-hegn og trukket hegn rundt om hus og hønsegår hvis ræven får stød kommer den nok ikke igen. Med et el-hegn , korrekt opsat, behøver jeg ikke tænke på ræven, som jeg ved.


Om man ikke orker at lukke for sine høns som er fritgående i haven eller lign. Det er meget vigtigt, at de gamle høns er i buret i en periode, før der kommer kyllinger ikke mindst af hensyn til.

Sikring mod rovvildt med el-hegn er en god idé. Hegn til beskyttelse af katte, kaniner, høns , fugle og meget andet. Grei å ha i store el-hegn ved kontroll og reparasjon av gjerdet.


Advarselsskilt lacme- elhegn 2. Dobbelt udtag, halv eller fuld effekt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg