tirsdag den 24. april 2018

Detektor til væg

Før du borer hul i væggen til højttalere, billeder eller reoler, skal du være helt sikker på, du ikke kommer til at bore i et skjult vandrør eller en . VIDEO: Med en detektor kan du afsløre, hvad der gemmer sig inden i husets vægge , under gulve og over lofter, inden du borer. Så slipper du for kedelige . Registrerer træ- og metallægter op til mm. Denne detektor udsender elektroniske signaler til lokalisering af den nøjagtige position af strømførene AC ledninger, træbjælker, metallægter og vandrør i .

Køb og salg af Detektor i Værktøj, arbejdsredskaber og maskiner på DBA. Med PDO kan du lokaliserer jern, kobberrør og træ, i dine vægge. Dette er en avanceret detektor med multifunktion.


Kan finde træ, metal og kabler i væggen , inden du borer. Med afstandsmåler og vaterpas. Køb Stanley detektor S3Fatmax online hos BAUHAUS. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.

MesterTest: Stop bankeriet og gætteriet, når du skal bore i vægge , hvor der kan være el-ledninger og vandrør. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Detektor Øvrigt Elværktøj. Klik her og find den bedste pris nu! Instrument der bruges til at detektere lægter, metal og strøm i vægge , lofter og gulve.


LCD-display til indikering samt lydsignal. Montering af et nyt skab eller indskruning af en kommode i væggen – som gør- det-selv-person ved du. Så den kan bruges til at finde elektriske ledninger i væggen og metallet i jorden. AD5er en akustisk detektor , der kan lytte om hjørner i rum med afskærmende indretning. Dette gør den specielt velegnet til trappeopgange, omklædningsrum . Detektor til træsøm, metal og strømførende el-ledninger giver brugeren mere.


Detektoren kan indikere skjulte strømførende ledninger og metaldele som f. Den gule lysdiode indikerer strømførende ledning. SKJULT KABEL I VÆG DETEKTOR (BYGGESÆT) - køb online på EL-SUPPLY ELEKTRONIK. Har lige pakket den ud og prøvet den af på væggen , men hold da op for noget . Finde kabler i væg når der ikke er strøm på.

En metal detektor må da kunne finde kablet. Find mærknings- og måleværktøj i topkvalitet til dit præcisionsarbejde. Køb fra det store udvalg her! Med den mest pålidelige detektor i sin klasse. Multidetektor: detekterer de mest gæ.


Bosch PMD Digital detektor. Væg og dør ind til rum med detektor 03. Du fører blot skannerhovedet langsomt over væggen , hvor du vil bore, og så kan du se på displayet, om der gemmer sig strømførende kabler inde i væggen , .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg