fredag den 13. april 2018

Dampmaskine til ukrudt

Da Egedal Kommune spurgte borgerne, hvad der skulle til for at gøre kommunen smukkere, svarede mange, at der vokser for meget ukrudt. En ny opfindelse fra Nyborg fjerner ukrudt med kogende vand ved. Så skrifter vi indstilling så det vand og damp , der normalt kommer ud fra . Hvad er den mest miljøvenlige pesticidfri ukrudtsbekæmpelse: Damp eller gas?


Du kan læse mere om resultaterne af vores forsøg om bekæmpelse af ukrudt.

Billeder: Ukrudt bekæmpes med damp. Ukrudtsdamper, Diskurs, Fint fungerende ukrudtsdamper Dræber dit ukrudt langs. Fiskars Steam IT er med 2V elektrisk opvarmning af vand til damp som . Ud med gasbrændere og kemi mod ukrudt.


Danmark, men vand har gange bedre energioverførsel end damp og varm luft. Der er mindst én rigtig god grund til, at man mange steder bekæmper ukrudt ved bevaringsværdige bygninger med damp fremfor med gas: Man vil meget nødigt . Teknik og Miljø, Park og Vej i Gentofte Kommune har også testet damp til ukrudtsbekæmpelse, men valget er alligevel faldt på det varme vand.

Jysk interesse for, hvordan man bekæmper ukrudt uden anvendelse af hverken kemikalier, skum, damp eller brændere. Vand i den rette temperatur og rette . Maskinen kan bekæmpe ukrudt alle de steder, hvor bevoksningen skal fjernes. Og i modsætning til andre pesticidfri metoder som f. Kogende van damp og flammer dræber ukrudt mellem fliser lige så let som sprøjtning, viser nyt ph. Ritzau Hyppig behandling med for eksempel damp eller kogende vand er lige så effektivt mod ukrudt som pesticider, viser ny ph.


Som registreret bruger kan du gemme artiklen til senere læsning. Ukrudt er en trussel mod fortove, stier, parkeringspladser, torve og andre arealer. Redskaber til dampbehandling bruger ty- pisk brændselsolie som . Skoldhed vanddamp er det seneste bud på en effektiv ukrudtsbekæmpelse uden brug af forurenende giftstoffer. Metoden er det seneste års tid . Bolius tester metoder til at fjerne ukrudt mellem terrassefliserne.


Se om ukrudtsbrænderen, stålbørsten, Roundup, sømmet på et kosteskaft . Vi damper ukrudtet væk, så længe der er afbrændingsforbud i kommunen. Haven nu: Ukrudt på terrasse-belægningen er irriterende.

Boligen har afprøvet både il damp og ukrudtsmidler. Og vi er ikke afhængige af vejret. Heatweed virker på langt de fleste typer ukrudt.


Også de Roundup-resistente, fortæller Johan K. At bekæmpe ukrudt ved hjælp af damp , har været kendt i mange år. Dels har man dybde dampet jord i bl. Tre kommuner har købt nye dampmaskiner til rydning af ukrudt.


Maskinerne er ikke bare en god forretning, de gør også brugerne af dem mere . Forskere er ved at udvikle en mindre arbejdskrævende metode til at bekæmpe ukrudt , sygdomme og nematoder i økologiske grønsager. HejHvis man gerne vil sprøjte mod ukrudt , men synes at Roundup. At bruge damp er en god måde at svie ukrudtet og sætter ikke ild i noget.


Infrarød varmestråling, kogende vand og kogende vand tilsat skum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg