mandag den 30. april 2018

Bundsikringslag

Bundsikringslaget består af vasket san som du kan købe i bigbags hos FC Beton. Oven på bundsikringslaget laves et bærelag som ofte består af stabilgrus. Består jorden hovedsageligt af sand og grus, er et bundlag på mindst cm . I forbindelse med bundsikringslag bør der også lægges et dræn. Belægningen og de underliggende lag skal have et godt fal .

De nederste 1mm af bundsikringslaget skal dog bestå af naturmaterialer som opfylder kravet til . Er den meget rig på finstoffer og mangler ”struktur”, eller indeholder den planterester (humus), så skal du overveje at indbygge et bundsikringslag. Men grunden til, at man laver et bundsikringslag af san er alene, at sand er nemmere at udlægge og komprimere og billigere end stabilgrus. Nye vejregler for stabilt grus og bundsikring.


Der er udkommet nye Udbuds- og anlægsforskrifter for ubundne bærelag af stabilt grus og bundsikringslag af sand. Bitumenstabiliseret bundsikringslag. Forbrændingsslagger som bundsikringslag.


Knust asfalt som ubundne bærelag.

Sådan ser en halvstiv belægning ud. Den øverste del af belægningen består af ca. Det nederste asfaltlag i normale. Dette er under forudsætning.


Bærelaget jævnes ud og komprimeres med en pladevibrator på min. Det er ikke nødvendigt at anlægge dræn ved. Tørholdelse indebærer, at såvel belægningen over som bæ relaget under skal være tæt. Under stabilt grus anvendes derfor et bundsikringslag , der sikrer tørhol.


BS) med en komprimeringsgrad på (proctor). Lag i en befæstelse mellem råjordsoverflade og bærelag eller mellem tilfyldning i ledningsgrav i vej og bærelag. Afretningslagets tykkelse bør minime- res, da det har ringere bæreevne end.


Ved frostfarlig og frosttvivlsom bund skal der herefter lægges et bundsikringslag , hvis primære formål er at kunne dræne regnvand væk. Fliser eller belægningsten, evt. En god indkørsel består af en underbun et bundsikringslag , et bærelag, et afretningslag og belægning. Der skal naturligvis også være fald på belægningen,.


VEJREGLER OG DERES ANVENDELSE.

Ny udbudsforskrift for bundsikringslag af forbrændingsslagge Den efterhånden alvorlige situation omkring manglende . Dækkonstruktion: projekteres af entreprenør. Laget forhindrer vand i jorden at stige kapilært op i befæstelsen, og det kan rumme indtrængende vand uden . Når du har komprimeret bundsikringslaget og rettet stabilgruset af, så det er meget jævnt, komprimeres det. AAB for varmblandetasfalt Anlægs forskrifter for Grus og bundsikringslag.


Standardvilkår for ledningsarbejder i og over veje.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg