tirsdag den 24. april 2018

Sjove skilte til bilen

Flotte navnenummerplader samt skilte med sjove tekster. Hos privatpersoner er det mere almindeligt med personlige eller sjove skilte til bilen. Personlige bilskilte kan formidle alt fra reklamer og information til humor for.


Et sjovt skilt kan bruges til at formidle stort set alle budskaber. Stickers til at sætte på alle overflader. Peberkværnene er med staklens navn.

Vi har mange større og endnu flere crazy farver. Vi står ikke i vejen for fejring af . Køb sjove klistermærker som ligner skudhuller, og gør din fest endnu mere. Vi har et flot klistermærke, der ligner et ægte saloon skilt , og klistermærker som . Fede klistermærker til udsmykning af din bil ! Vi fører et stort sortiment af klistermærker til biler.


Klistermærker og streamers til bil , hjem og skilte. Et godt alternativ til bil -streamer er magnetskilte, der kan bruges efter behov. Sjove Bumperstickers til din kofanger .

Til hver ordre medfølger en monteringsvejledning og en plastikskraber. Nedenunder finder du nogle eksempler på nogle speciellavede skilte , som du kan få fremstillet. Hvis du gerne vil se alle de produkter vi tilbyder til chauffører, . På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.


DANSK BUTIK med billige gaver, sjove skilte til hjemmet, gavekurve, billige kalendergaver til børn. De er skøre, sjove og til tider virkelig klamme. Vi har samlet og opdateret sjove skilte , der florerer i Danmark lige nu. Kan i hjælpe mig med at finde på nogle små sjov tekster til bagruden af bilen og andre steder.


Her er en masse sjove paradokser:. BRONZE SKILT - Her Vogter Jeg - stor - dobermann. KØLERFIGUR til bil i bronze - motiv. HER VOGTER VI - skilt uden billeder - gul ell. Køb sjove retro skilte og reklame skilte i emalje og metal til at hænge på væggen og metalskilte med superhelte og sjove tekster.


Kan nemt sættes på og tages af bilen uden at efterlade mærker, da det er magnetisk (det er samme type som bl.a. køreskoler bruger). Se de sjove skilte på årets studentervogne. Klik til højre her og se nogle af skiltene i galleriet.


Hærværk mod hundedyr bil : Ferrari ridset med skarp genstand . Leder du efter metalskilte med tekst eller citater eller emalje skilte.

Så har vi et stort udvalg til den helt rigtige pris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg