torsdag den 5. april 2018

Køkkenhave planter

Køkkenhaven er havens spisekammer. Med en køkkenhave kan du blive selvforsynende med krydderurter, jordbær, salat og grøntsager. Han har udvalgt planter , der er nemme at få succes med i køkkenhaven.


Kartofter og radisser er noget af det første, der kan komme i jorden, mens planter som majs og agurker først skal sås i slutningen af maj eller . VIDEO: Frøkatalogerne bugner af alle mulige dejlige afgrøder.

Det er let at blive inspireret, men det er bedst at gøre sig nogle realistiske overvejelser, inden . Nærende efterafgrøder giver en frodig køkkenhave. Den første gruppering er planter , der løsner jordens struktur med deres rodsystem - de kaldes . Få gode råd til, hvordan du får en sjov og spændende køkkenhave. Hvilke grønsager skal jeg vælge at dyrke? Få det optimale ud af din køkkenhave med denne guide, som fortæller hvad.


Beskyt dine planter : Sne og megen frost kan skade dine planter.

Det er dog ikke alle planter og grøntsager, der er lige gode at dyrke. Det er skønt at have sin egen køkkenhave , hvor man kan nyde synet af . Lykken er sommer, sol og en køkkenhave fyldt med egne grøntsager. Bliv selvforsynende med ISABELLAS tips, tricks og gode guides til din køkkenhave lige her. Sådan planter du løg i haven. Den komplette køkkenhave - sorter!


Har du problemer med at vælge mellem de mange forskellige frø tilbud der er og har du lyst til at prøve lidt af hvert . Der er simplethen ikke noget bedre end at kunne høste i køkkenhaven – fra planter man selv har lavet. Og det er heldigvis ikke svært. Derfor har vi lavet en liste over gode planter til dig, der gerne vil i gang med den lille altan- køkkenhave.


Følger du guiden, ender du med . Skal du anlægge køkkenhave er det ved at være sidste udkald i år. Her får du et bud på nogle hårdføre planter , der er lette at dyrke. Det kræver ikke nødvendigvis en stor køkkenhave , for at være. Når du skal vælge planter til altanen eller en lille terrasse, så gå efter det, . Sydamerika - her nørdes med de varmekrævende planter , som kan dyrkes i .

Som vi også har skrevet i vores blogindlæg om krydderurter og blomster på altanen, er de fleste planter afhængige af sol for at vokse. Find nyt og brugt indenfor Planter til billige priser på DBA. Find et ste hvor dine planter får masser af dagslys. Planterne er afhængige af et spektrum af lys, som . Hvordan får jeg smukke sommerblomster i min køkkenhave ? Få svaret her og hent masser af havetips og.


En glasinddækkede altan giver dig masser af muligheder for at dyrke varmekrævende planter som basilikum, vindruer og ferskner. Hvis din altan får lys nok, kan . PLANTER I FLERE ETAGER Øverst står en busktomat, der egner sig godt til dyrkning indendørs. I din køkkenhave og i dit drivhus, dyrker du frugt og grønt, som skal spises. En god måde at få gang i forårsfornemmelserne på er ved at lave en lille køkkenhave i krukker, hvor.


Tekst og foto Elin Kyhl Svendsen. Vi planter i Ladens køkkenhave , hamrer og banker og spiser lækker mad .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg