mandag den 30. april 2018

Istandsættelse af gamle møbler

Jeg er oprindeligt udlært snedker, og har derfor stor viden om træsorter og bearbejdning. Jeg har mere end års erfaring som snedker og . Det er dejligt at arve et flot, gammelt møbel. Men hvordan er det nu lige, man vedligeholder sådan . Vi ombetrækker både nye og gamle møbler.


Forlaget skriver: I tekst og billeder beskrives, hvordan man selv kan renovere møbler uden at ændre deres oprindelige karakter.

Der er gode råd fra fagfolk og. Har du arvet en gammel stol eller andet, kan en møbelrestaurering give det nyt liv. Restaurering af antikke møbler. På vores værksted restaurerer, afsyrer samt polerer vi gamle antikke møbler med nænsom hånd.


Vi udfører opgaver for private, . På en workshop hos AffaldPlus i Næstved fik gamle møbler sig en velfortjent make over. NNF - Hvordan man selv kan renovere møbler uden at ændre deres oprindelige . Gammel gyngestol er limet og en rygpind er blevet udskiftet.

Dette er ikke en salgs gruppe og derfor alle forslag . Alltid bra priser, fri frakt över 1kr och snabb . Foruden Reparation af møbler kan du også se et gratis leksikon med info om gamle stilarter indenfor antik og kunst, samt hjælp til reparation af gamle møbler og . Har du brug for istandsættelse af gamle møbler ? Hos PS Malerservice tilbyder vi dette i flot kvalitet for private og erhverv. Vores kompetencer inden for restaurering af møbler har skabt mange tilfredse. Giv dit møbel nyt liv i dag. Vi er derfor rigtig gode til at sætte disse fine gamle antikviteter i stan så de kan . Med vores godt års erfaring og vores kærlighed til håndværket bestræber vi os til, hver dag, at leve op til denne tillid.


Istandsættelse af møbler er en tillidssag. Reparation Af Gamle Møbler - møbelsnedkere, reparation af gamle møbler , antikke møbler, arne jacobsen, bådhynder, havehynder, kalecher, kontormøbler,. Vi giver nyt liv til gamle møbler hver eneste dag! På KLASSIKs eget snedker- og møbelpolstrerværksted udfører vi stort set alle renoveringsopgaver – med . Få alle de gode tips til istandsættelse af. Ofte maler vi de gamle møbler hvide, men det giver en helt anden og mere nutidig effekt, hvis man . Jeg henter og bringer også gratis.


Jeg reparerer alle slags møbler , nye som gamle.

Bygningsmaling samt maling og restaurering af antikviteter og gamle møbler. Gamle møbler kan være meget spændende, og da jeg for nogle år siden så en gammel egetræsstol med udskæringer fra omkring . Biblioteker og opstilling, Hjemme. Gamle , antikke møbler har en helt særlig sjæl og autenticitet.


Står du og har nogle gamle , antikke møbler , som har lidt for meget patina til, at du har lyst til at bruge dem? Så er det en møbelpolstrer, du skal gå til, . Det trænger selvfølgelig til en kærlig hånd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg