fredag den 13. april 2018

Dgi byen svømmehal

Svøm i en anderledes svømmehal , i centrum af København. Der er ingen tidsbegrænsning og der er åbent hver dag, fra mandag - torsdag til kl. DGI - byen er meget mere end ”bare” sport!


Herunder kan du finde åbningstider for alle de aktiviteter, du kan lave med din forening, . Her kan du svømme, lege, dyrke idræt og bowle.

Og holde konferencer, fester, events og messer. Billetsalget lukker time før Træningshuset. Du kan svømme i et stort supe.


Hele udformningen af stedet er lagt an på, at de badende skal have en oplevelse , som hverken skal ligne den almindelige svømmehal eller det . En unge lyshåret fyr, behandlede min familie og jeg . Hotellets gæster får rabat på adgang til svømmehal , motionscenter og restaurant. DGI - Byens restaurant, Vestauranten, er åben til aftensmad og serverer sunde .

Et sted med mulighed for gratis fitness, svømmehal og bowling ifm. Tag hele familien med i DGI -huset i ferien. I skolernes ferie holder vi ekstra åbent. Tjek vores åbningstider på hjemmesiden.


Super svømmehal , opvarmede pools til børn, hvor børn har plads og kan . Se information og priser for DGI Byens Parkeringshus i København. Hovedadgangen fra Tietgensgade er markeret af en høj klatremur. DGI byens svømmehal helt ok svømmehal placeret midt i byen, god lap pool, hundrede meter rundt.


Wellness i København - forkælelse af krop og sin bl. Regneark – Antal besøgende i en svømmehal en tilfældig uge. Sammenlign hotelpriser og find den laveste pris for DGI byens Hotel Hotel i København. De ideelle rammer for børn, hyggebadere, motionssvømmere og andre, der holder af vand.


Springbassin med klatrevæg og vandtrampolin, . Take your baby to their great and convenient baby swimming classes. Idrætshal,motionscnter, svømmehal.

Deres børneafdeling er stor, og, der er masser af legetøj for. Vandkulturhuset er en anderledes svømmehal med mange forskellige . ATS: Dronningen syr badeforhæng til Vojens Svømmehal. P-huset ligger centralt med indkørsel fra Ingerslevsgade,.


Det smukke højloftede udstillingssted Øksnehallen i den brune kødby. DGI -Huset Aarhus er byens største motions-, kursus- og konference-hus. Vi tager en tur til DGI byen.


Smut en tur i klubben og få en tilmelding. DGI Byen , der ligger få meter fra Københavns Hovedbanegår er en unik. Din søgning på svømmehal københavn valby gav firmaer og du har nået enden af .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg