torsdag den 5. april 2018

Afbrænding landbrug

Landbrug - afbrænding af halm og lignende. Der er et generelt forbud mod afbrænding af halm og andre lignende dele fra landbrugsafgrøder på marker eller . Virksomheder og landbrug , der beskæftiger sig med beskæring af hegn, styning af træ-. Der bliver derved givet tilladelse til, at landmænd kan afbrænde haveaffald og parkaffald.


Reglerne for afbrænding af haveaffald er forskellige i landzone og byzone. Sønderborg Kommune har valgt at imødekomme et ønske fra landbruget om at få lov til at afbrænde kvas og hegnsaffald.

Men dele af landbruget har et problem med haveaffal som nemmere kan brændes af på stedet i stedet for at transportere det væk. Grenaffald fra en- eller flerrækkede læhegn må afbrændes på egen grund. Men afbrændingen må kun ske i landzone, . Det er nu atter tilladt at afbrænde hegnsafklip fra markhegn i Kolding Kommune. Problemet er velkendt i landbruget : Kommunale . Røg forurener luften med skadelige partikler. Lolland Kommune tillader at landbrug afbrænder haveaffald og grenaffald i perioden.


Ved afbrænding i landzone henvises der til brandmyndighedernes krav. Du skal tage dig visse forholdsregler inden afbrænding af halm, haveaffald.

Hvilke regler gælder for afbrænding. Du må ikke afbrænde affald på bål eller i fyrringsanlæg. Endelig er der kommuner, hvor afbrænding af grenaffald fra pleje af læhegn er tilladt så længe beredskabets regler for afbrænding overholdes. Det gælder også for afbrænding af haveaffald i byområder og. Læs om afbrænding og fyring.


Afbrænde festblus, herunder Sct. Vi anbefaler, at afbrænding af afskåret og afklippet materiale fra skovbrug, landbrug , gartnerier og naturplejeaktiviteter m. Gældende for erhverv og private. Regler for afbrænding af have- affal kvas, bål og halm m. Al afbrænding af affal herunder også haveaffal er Forbudt i . Dog må du i landzone afbrænde mindre mængder have- og parkaffald i perioden 1. Det er, som udgangspunkt, ikke tilladt at afbrænde haveaffald. Grafisk produktion: Kommunikation.


Vejledning for afbrænding for landbrug ,. Her kan du læse om reglerne for afbrænding af affald. Som udgangspunkt er afbrænding af affald kun tilladt på dertil godkendte anlæg, der er dog undtagelser. Landmænd må gerne brænde halm af, hvis: De flammebehandler ukrudt.


Der dyrkes græsfrø på en mark, og der skal være samme . Hold særligt opsyn ved afbrænding af halm for at undgå, at afbrændingen udvikler sig.

Status på afbrænding af husdyrgødning i Danmark. Notat udarbejdet af: Torkild Birkmose, Landscentret. Guldborgsund Kommune tillader at landbrug afbrænder haveaffald og . Du er her: Særligt for landbrug.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg