fredag den 20. april 2018

Plantejord i drivhus

Vælg den rette jord til dit drivhus. I drivhuset kan du vælge at dyrke direkte i jorden, i plantesække eller i potter. Det er hårdt arbejde at skifte jord i drivhuset, så det gælder om at få frisk dyrkningsjord til tomater og agurker ved at flytte mindst mulig jord.


Hvordan skal jeg forårsklargøre mit drivhus ? Du kan dyrke masser af grøntsager, planter og blomster i et drivhus. Hvis du dyrker dine planter i den samme jord igennem flere år, får du .

Grobund der er den sikre vej til god vækst i drivhuset. Fri levering af drivhus jord ! I et drivhus kan du dyrke vekster som normalt ikke trives på våre noe kjølige. I sitt drivhus har hun både senger med jord , gulv til å plassere . Det finnes knapt grenser for hva du kan dyrke i drivhus.


Køb jord , gødning, græsfrø, kunstgræs mv. Bestil online hos XL-BYG i dag! Husk at plante i ny jord og ny kompost. Jorden skal skiftes i krukker og bede.

Også når du planter direkte ned i jord i drivhus. Vores Universal plantejord opfylder de højeste krav og er sammensat af udvalgte værdifulde sphagnumtyper. Du kan se hele vores samlede sortiment inden for drivhuse, jord og planter lige her, hvor du også kan finde ”fyldet” til dit nye drivhus.


Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Kvalitetsprodukter til surbundsplanter, roser, middelhavsplanter, krukker, drivhus samt alm. Drivhus Royal -m² - Halls Royal er en populær drivhusmodel som på grunna av den spesielle formen benyttes til montering på en husmur. Legg et lag med markduk eller fiberduk over lecakulene og fyll opp med plantejord blandet med kugjødselkompost.


Hvilken jord skal jeg velge til planter, busker, grønnsaker, vi gir deg råd om hvilken jord du bør velge for at plantene dine skal vokse og trives. Et drivhus er en bygning i glas eller plastik til drivning (dvs. tidligere vækst) af. Solen kan uhindret passere husets glas- eller plastic-flader, og varmer jord , . Prisen kan forhandles ved køb i uge 27. Produkterne i denne kategori gør det nemmere og lettere for dig at have et drivhus.


Se her vores udvalg af forskelligt tilbehør til drivhuse. Grav ut jorden om høsten, ryd vask med såpevann, fyll på med ny jord – så er det bare å sette i gang igjen om våren. Gæt med i vores quiz og vind drivhus til haven eller drivhus til altanen.


Havens egen jord Hvis ens drivhus er godt isoleret, er jordvarmen i huset som regel tilstrækkelig høj til, at man sagtens kan dyrke direkte i jorden. Drømmer du om å kunne høste tomater og chili fra egen hage eller balkong? Gjør deg klar til å få litt jord under neglene!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg