onsdag den 11. april 2018

Søventiler funktion

Det er især vigtigt at tjekke bådens søventiler og skroggennem-. Søventilerne skal kunne åbne og lukke ubesværet, og du kan. Den enestående pålidelige funktion , er sikret ved at det er det fra lækagen.


Blandt lystsejlere og fiskere har tærede søventiler og skroggennemføringer været det store samtaleemne i. En tilgroet søventil som denne skal omgående skiftes. Med to knækkede søventiler på en fem-seks år gammel båd er spørgsmålet, om noget er galt?

Der kan heller ikke påvises at særlige ventil funktioner eks. Nogle søventiler er måske placeret på vanskeligt tilgængelige positioner. De gode funktioner gør denne VHF radio til en excelent MOB-unit, som kan bæres på redningsvesten og betjenes i vandet. Udskiftning af gamle metalsøventiler med nye af plast.


Gennemføringer under vandlinien skal være forsynet med en søventil. Ventilernes funktion , slangefastspændinger og samlinger kontrolleres. Skroggennemføringer i metal udsættes for galvanisk tæring, hvilket kan betyde at en båd synker, hvis en søventil forsvinder på grund af . Disse bør jævnligt checkes for styrke og funktion.

Dine søventiler er den største risiko for din båd! Vi havde i vores område en ubehagelig oplevelse, idet en NORLIN forliste fordi søventilen knækkede. Skibet blev løbet på grund med åbne søventiler og skytset blev så vidt muligt desarmeret. Da regeringen var sat ud af funktion , rettede den.


Siden bruger cookies til at indsamle statistik, samt til funktioner der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Du åbner for slangen til søventilen , hvorefter at Seabungen stikkes igennem skroget, så vandindtrængningen stoppes og derefter kan man . Dertil findes en uddannelse for hver funktion om bord. Inden afgang har motorpasseren åbnet søventiler , skiftet til manuel brandslukning, kontrolleret olie,.


Føreren skal have modtaget instruktion i bådens funktioner. Sønæringsbevis, Bevis, der giver ret til at gøre tjeneste i visse funktioner på et skib. Søventil , Aflukningshane på et gennemføringsbeslag i skroget, regulerer. Autopilot er i båden men er ikke blevet brugt - så stand og funktion kendes ikke. Lille skade - stor virkning: En frostsprængt søventil.


Små skader med store konsekvenser: En ventil, der er ødelagt af frost. Pantaenius registrerer frostskader . Herefter blev alt anvendeligt ødelagt eller smidt overbord og søventilerne åbnet. Har du tjekket dine søventiler ? Sådan en søventil sidder vel i bunden og er til tømning i havet eller ?

Nedennævnte lænseventiler adskilles, rengøres og fremlægges. Er VHF radioen forsynet med en test funktion af- prøves denne. Manuel nødbetjening af søventilerne var omstændelig og blev ikke forsøgt ().


Funktion på ulykkestids- punkt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg