fredag den 20. april 2018

Tåler hyacinter frost

Mange af de tidlige blomster tåler nemlig et snert af frost. Er du lidt mere forsigtig, så sæt hyacinter eller tulipaner i et højt glas. Hyacinter , som er sprunget u er nemlig ikke bange for frost. Dem møder du i indlægget blomster som tåler et kys af fader Frost.


De har heller ikke noget imod lidt frost , og trives de fleste steder.

Den lyserøde Pink Sunrise, som jeg før har vist på bloggen, men nok tåler en gentagelse. Et lille frost eksperiment med løgblomster. Erantis plukket og bare stukket ind i . Men de er mere hårdføre end som så og kan godt tåle et lille strejf af frost , så jeg synes, jeg. Den ukuelige plante kan dog sagtens tåle frost , hvis det kommer.


Af Maren Korsgaar hortonom,. Amaryllis giver blomsterglæde i vindueskarmen, når det er sne og frost derude.

De tåler slet ikke frost , og de vil kun kunne vokse i et drivhus, som er frostfri. Primula og hyacinter i krukke med buksbom og grene. Selvom forårsblomster som hornviol, primula og stedmoder er hårdføre, så er det en . Når hyacinter , tulipaner, påskeliljer i potter er afblomstret, så gem dine. Løgene kan godt tåle frost , men tåler ikke den bratte overgang fra den . Sartere baljeplanter - hawaiiblomst, fuchsia o. Start drivning af amaryllis og hyacinter , hvis de skal være klar til jul. Julestjerner hører julen til, men det gør hyacinter , juleroser og tulipaner så sandelig også.


Roser tåler ikke udtørring og skal vandes jævnligt. Hård frost er ingen hindring for blomstringen. Der gælder lidt andre regler for løgblomster, fx tulipaner og hyacinter. Disse skal ikke have et skråsnit, men stilken skal blot klippes lige over, . De tåler en smule frost , og holder sig bedst, hvis de plantes udendørs.


Ved hård frost fryser perlehyacinterne væk. Bliver frosten hår fryser de væk, men bliver erstattet af nye, når det bliver mildere igen. Och nästan lika roligt är det att följa utvecklingen från lök till blommande hyacint – även om löken .

Satsa på frosttåliga växter i krukor nu på våren. Växterna klarar några kalla nätter utan att duka under eller bli fula. Plant dem gerne sammen med forglemmigej, bellis, og stedmoder, der alle tåler frost og blomstrer samtidig med løgene til foråret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg