fredag den 13. april 2018

Rigtig placering af drivhus

Hvad skal du tænke på, når du skal placere et nyt drivhus bedst muligt i haven? Her får du drivhusekspert Lars Lunds tips. Læs denne artikel om hvor man skal placere drivhuset for optimal udnyttelse. Få gode råd til at drivhus for begyndere, planter til drivhus , tilbehør til drivhus – og få svar på.


Tænk på lys og placering af drivhuset. Hvis det lyder som noget, man har haft på slotte og herregårde, er det helt rigtigt.

På den måde bliver drivhuset en helt naturlig del af ens dagligdag, og man får . Du kan dyrke masser af grøntsager, planter og blomster i et drivhus. Placér et nyt drivhus på det sted i haven, hvor der er mest sol. Må drivhus have glas (vinduer) mod naboskel? Jeg har planer om at købe et lille væg- drivhus – dels til mine sommerblomster. Stort drivhus tæt på hækken?


For at hjælpe dig til at lykkes med dit drivhus -projekt har vi samlet de bedste. De sørger for god tilførsel af frisk luft i drivhuset via skråtstillede lameller. En sort som fx Gemini er god til drivhuset, men der findes rigtig mange .

Det er vigtigt, at du vender drivhuset rigtigt i haven for at få størst glæde af det - Læs om den optimale placering her. Montage af drivhus kan inddeles i tre faser, som er nærmere beskrevet nedenfor. Trin – Klargøring af området omkring drivhusets ønskede placering. Nu starter alt det rigtig sjove arbejde med at fylde drivhuset med planter, grøntsager,. Står du og skal købe drivhus så kan denne artikel guide dig igennem valg af materialer,.


Orangeriet egner sig rigtig godt til at skabe et fantastisk uderum med masser af planter og plads til også at opholde sig. Dette indlæg handler om hendes mange overvejelser om køb af drivhus. Mine forældre nød ligeledes deres drivhus i rigtig mange år. Læ for vinden – dels fordi vinden vil afkøle huset, dels pga. Placering af drivhus i haven.


Det første, vi startede me var at finde ud af , hvor vi ønskede drivhuset placeret i haven. Gode råd til indretning, placering , plantekasser og gødning. Godt nok er det alt for varmt at sidde . Et drivhus består af en ramme og dets dækmateriale. Vil du i gang tidligt om foråret er en Ø-V placering (gavlene) optimal.


I øjeblikket kan du få drivhuse til mange priser og med rigtigt glas eller. Drivhus i haven giver mange fornøjelser. Fra det lille drivhus op af huset til det store orangeri med indlagt vand.


Afhængig af hvor meget plads du har, og hvad du ønsker at bruge dit drivhus til,.

Har du en lille eller slet ingen have, er et altandrivhus en rigtig god løsning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg