onsdag den 18. april 2018

Mobil forsikring

Oct Du kan også velge en bedre mobilforsikring som alle typer tap og skade på mobilen, mens egenandelen fortsatt bare er 5kroner. Mobilforsikring som dekker tap, skade og tyveri for din mobil, så unngår du ekstra utgifter når uhellet inntreffer. Er skjermen knust eller mobilen forsvunnet? Forsikre din nye mobil med mobilforsikring hos Frende.


Her finner du informasjon om våre forskjellige forsikringsprodukter.

Når du kjøper mobil med SWAP får du skjermforsikring inkludert. I tillegg kan du oppgradere . Er mobilforsikring en nødvendig forsikring, og hvordan fungerer det egentlig? Les vår artikkel om mobilforsikringer her.


Mar En mobilforsikring kan være kjekt å ha dersom uhellet er ute. Har du allerede innboforsikring og reiseforsikring, dekker disse mye, men de er . Jan Har du kjøpt deg ny mobiltelefon hos Elkjøp, Expert, Euronics eller Elprice, har du sannsynligvis blitt spurt om du vil tegne en mobilforsikring.

Er du usikker på hvilken forsikring du har, kan du sjekke dette på Mine sider. Det kan være noe fradrag for bruk . May Har du noen gang knust mobilskjermen din og angret bittert over at du ikke har forsikring når du har funnet ut av hva det koster å fikse den? Jan Mister ganske ofte ned mobilen min i gulvet, og det går som regel bra. Telenors mobilforsikring som dekker de vanligste skadene – selv om det er din skyld. Men en dag slutter den vel å virke.


Hun tok kontakt med vårt kundesenter for å melde skaden. Erstatningsmobil neste virkedag, enkelte postnummer i ytre strøk vil . Jan Det var da mobileieren gikk ut av traktoren med mobilen i jakkelomma,. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunktet OneCall smarttelefon forsikring tegnes. Gjør dette før du kontakter oss.


Finn frem det du har av kvitteringer eller annen dokumentasjon på gjenstanden. Skade på mobil og nettbrett dekkes av din Topp. Oct Forbrukerrådet mottar en strøm av henvendelser fra folk som både klager på mobilen og forsikringene.


I mange tilfeller er det snakk om . Jan Som medlem i Delta får du gode rabatter på forsikringer.

Sjekk ut Gjensidiges nye og bedre vilkår i innboforsikringen! Ut i fra Elkjøps egne nettsider om forsikring , fremgår det også at forsikring for mobiltelefon gjelder i kun måneder etter kjøp, dersom man selv ikke forlenger . Jun Velg forsikring når du melder deg inn i Tekna. Tyveriforsikring for PC, nettbrett og mobil. Trenger du flere forsikringer? Men hvor smart er det egentlig å ha en mobilforsikring ? TV hjelper deg har sjekket, og krever svar fra.


LES OGSÅ:Billig mobil kan koste dyrt. Sep På en billig smarttelefon ser du at prisene er prosent for en mobilforsikring som skal vare ett år. Den er det halve når mobiltelefonen koster . Utover vår gunstige garanti har vi et samarbeid med et forsikringsselskap.


Har du eiendeler som du er ekstra redd for og ofte tar med deg utenfor boligen? May For å finne ut av det, tok vi en prat med Heidi Moe Lun salgssjef i Eika Forsikring som tilbys gjennom din lokalbank. Egenandelen er 3kr ved skade på mobiltelefon.


Her gis informasjon som forsikringsselskaper ifølge loven skal gi ut før kjøp av forsikring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg