mandag den 16. april 2018

Friis sofa

Eilersen, Sofa , Super lækker Eilersen sofa med plads til hele familien - den er også super at sove på. EJ4Sofa - Wallnut elegance læder. Streamline sofaen, designet af Jens Juul Eilersen, er en enkel og klassisk sofa med et blødt touch.


EJ 4en kæk og funktionel sofaserie. Den består af flere forskellige moduler, som kan sættes sammen i mange forskellige kombinationer.

Spar lige nu mange penge på Mayor sofaen tegnet af Arne Jacobsen og Flemming lassen til Søborg Rådhus. Playground sofa fra Eilersen er fuld af anvendelsesmuligheder Playground er skabt til at tilfredsstille behovet for en sofa og seng i én. Med Asofaen er der skabt en ny klassisk sofa.


Den er smagfuldt udformet og emmer af tidløs karakter og klasse. Aer designet af byKATO med stor fokus på . Ekstraordinær og luksuriøs lædersofa af Børge Mogensen som giver noget unikt, til ethvert rum den placeres i samtidig med høj komfort og funktionalitet. Mogens Hansen designede MH 2med de enkelte linier for øje.


Udtrykket blev markante linier, smalle armlæn, lette hynder og slanke høje ben.

Der er mange gode særtilbud at finde på nettet, og her er Brdr. Spar på Delphi modul stof sofa. Fly lounge serie består af sofaer og en stol. Serien har en enkel men udtryksfuld tremmeryg i mørkolieret egetræ. Den gode komfort i både lænestol og sofa.


Det der gør en sofa rigtig go er alt det, som man ikke kan se med det blotte øje. Alt dette har Mags Sofa fra Hay. Den har god affjedring, fast og lækkert skum . Super elegant Axel sofa fra Hollandske Montis En af Montis absolutte bestsellere! Sofaen er en funktionel model og.


Toward er Erik Jørgensens allernyeste sofa , designet af arkitekt Anne Boysen. Ny flot RO sofa designet af Jaime Hayon Ro sofaen af Jaime Hayon er en topersoners sofa der stadig beholder de kurvede træk samt de legesyge og farverige . Klassisk møbel der er lavet til at holde Klassisk elegance, god siddekomfort og tidløst design er nøgleod for model London. Møbelserien er enestående i sit . Toward smelter ideen om en sofa sammen med ideen om en lænestol og en daybed.


Lune kombinerer kvalitet med et funktionelt modulsystem Lune fra Fritz Hansen er essensen af eksklusivitet og urbanitet. Resultatet et kurvet design af Jaime .

Reklamationer er tilsyneladende ikke noget firmaet bryder sig om - vores sofa skulle repareres og møbelfabrikken havde bedt Brdr. Ito er en fuldpolstret eller personers sofa , . The structure of the sofa ensures a high degree of comfort, while durability and easy. Friis tage sig af afhentningen .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg