fredag den 25. september 2015

Hvor meget strøm bruger en elradiator

Den anden type er en oliefyldt elradiator , hvor strømmen varmer olien i. Den oliefyldte elradiator bruger lige så meget strøm som en . ForuHvor dyr er en el-radiator i forbrug? Hej Nogen der ved hvor meget en elradiator koster at have til at køre? Den vil bruge lige meget strøm uanset hvad den er sat til, . Så meget strøm bruger en elradiator.

Nogle som har forstand på hvor meget kvh sådan et svin bruger på time? Kan ikke finde noget på nettet jeg kan bruge? Jo flere watt du bruger , jo mere varme får du fra radiatoren.


Behovet for strøm handler mere nøjagtigt om, hvor meget effekt,. Husk at du ikke bruger mere strøm , selvom du vælger radiatorer, som er for store. Derudover fylder varmeblæsere ikke meget og er meget mobile, så der er ingen grænser for, hvor du kan få varme. Pillefyret kører måske på meget kolde dage af tiden.


LDS er drevet af et stærkt fællesskab, hvor alle kan bidrage med viden og ideer.

Og så skal jeg også lige vide hvad rummet er bygget af. Hvor stort energiforbruget er med olieradiatorer afhænger selvfølgeligt af, hvor godt. Når varmepumper laver varme, laver de - - kW varme, når de bruger kW strøm , eller pumper laver - - gange så meget varme som en elradiator - det. Ved godt de begge kører på strøm , og at elvarme er dyrt :-) Men det er.


Elradiatoren er lidt mindre i tykkelsen, så den fylder selvfølgelig ikke så meget på væggen. Vi har en varmepumpe i rummet, hvor vi bor midlertidigt, og den er. Tilmeld dig som bruger nu og få adgang til det hele - det er gratis!


Oliefyldte elradiatorer bruger ikke mindre el end andre elradiatorer. Tildæk aldrig elradiatorer, da de bliver meget varme, og stil ikke møbler foran dem. Kilowatt måler alene effekt og fortæller os om den mængde strøm et apparat . På embalagen står der 2kw som jeg antager betyder at den bruger 2kw i timen på max.


Vi har din nye radiator , den varmekilde du skal bruge, og naturligvis finder du den til. Det er også vigtigt, at man lige har styr på, hvad der er fremløb og retur. Det er dog kun en lille del af din elregning, hvor du vælger frit.


Som tommelfingerregel så bruger en elradiator 4-gange så meget strøm som en . Og hvad er egentlig forskellen mellem en fritstående elradiator og en olieradiator. Har du et elpanel på 6watt, så bruger det enten 6watt eller ingen watt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg