tirsdag den 22. september 2015

Villa med indendørs pool til salg

Underetagen (ligger i haveplan) indeholder stort indendørs swimmingpool (6xmeter) sauna, brus, toiletter. Der er wellnesområde med køkken, playroom, . Ud over en stor indendørs pool , hvor du kan tage en morgendukkert, er der . Denne nordjyske villa kan udover en indendørs swimmingpool byde på. Nyere badeværelse, sydvendt terrasse og en pool på 8xmeter og meter dyb.


Horsens, der har ligget til salg i over fire måneder og . Vi har fundet fem skønne boliger med opvarmet pool , der netop nu er til salg på Boligsiden. Mange swimmingpools har måtte lade livet i de . Se Villa til Salg hos Edc skanderborg-hørning. Rummelig familievilla med indendørs pool. Dejlig landejendom med nyere stuehus og stor indendørs pool.


Vil du bo rummeligt med indendørs pool og en pragtfuld udsigt? Så kontakt os allerede i dag. Villa til salg , Odense SV - home Hunderup byder velkommen til denne skønne og indbydende kvalitetsvilla med. Som noget helt særligt har huset en indendørs swimmingpool, som . Fritliggende hus med pool til salg i Juan-les-Pins. Indendørs pool -område med sauna home hunderup byder velkommen til denne skønne.


Til salg : Skønne boliger er der rigtig mange af i jv. Vedbæk Strandvej blev sat til salg. Huset, som har indendørs pool , blev oprindeligt udbudt til 17. Besøg mæglerforretningen og se hvad de ellers har til salg i området. En indendørs pool bruges i dag mere til træning og velvære end til børn og boldspil.


En 5kvadratmeter stor villa med indendørs pool og et underjordisk parkeringsanlæg med plads til otte biler. En hall med meter til loftet. Svendborg-ejendom er tredjestørste villa til salg i Danmark lige nu. Træningscenter, indendørs - pool , panorama-udsigt og tennisbane.


Huse til salg i Torrevieja for personer og fast ejendom. Imponerende villa på 6mbygget, fuldt møbleret, med indendørs pool og opvarmet, . Specialist i salg af liebhaverejendomme og liebhaverboliger i hele Danmark. Villa på 3kvm, beliggende i villakvarter i Høm.


Der bor mange familier med børn i. Spangbergs villa i Nærum er sat til salg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg