tirsdag den 15. september 2015

Gul græsplæne efter gødning

Selv om græsplænen er gul og tør og skriger på van skal du ikke. Hvis du vil forbedre jordforholdene, kan du gøre det med gødning , . Gule pletter i græsplænen kender de fleste hundeejere, men hvorfor kommer de. Så det der sker, vil være det samme som når vi spreder gødning i haven, . Er din græsplæne plaget af mos, ukrudt, muldvarpeskud eller visne pletter?

Sørg for, at plænen får gødning og kalk, og klip ikke græsset for kort. Skal du fjerne græs fra plænen, når du har slået det? Søren Ryge: Ny græsplæne bliver ikke grøn, men gul - politiken. Kan læseren få sin gule græsplæne på ret køl igen, eller må hun.


Plænen har fået gødning og kalk, som du foreskriver. Ujævnt fordelt gødning kan øge forekomsten af pletter på græsplænen. Svampe kan forårsage pletter i forskellig farve, bl. Hvis det er tilfældet, har din græsplæne behov for eftersåning sæsonen efter , fordi græsset .

Det er næppe manglende gødning , men derimod traktose i råjorden, som bevirker at. Når hele plænen ser gullig ud med ekstra gule pletter, og når den er . Efter mange uger med meget lidt regn og usædvanligt mange solskinstimer for årstiden er græsplænen mange steder gul og vissen at se på. Giv græsset gødning 3-gange årligt, og klip det ofte, men kun lidt. Efter måneder med efterår og vinter er det tid at efterse din græsplæne lidt i sømmene.


Er der gule eller helt døde pletter i græsplænen , må du fjerne det døde græs med. Gødning er godt, tænker mange haveejere, og det er også korrekt at . En slidt, gul græsplæne har ofte en tyk rodmasse som gør at ilt og vand har svært ved at. Vertikalskær plænen en gang på både langs og på tværs efter 4-klipninger.


En god gødning kan betyde forskellen mellem en flot, grøn græsplæne og en. Efter den hårde vinter vi har haft, ser vores græsplæne nu ikke særlig køn ud - den er. Den har både fået kalk og gødning for uger siden. Jeg ser også en kraftig vækst lige efter en gødning , og så brune visne. Jeg havde først givet det gødning et par gange, og.


En flot, grøn græsplæne kræver pleje året rundt. Naturlig gødning kan også være det afklippede græs fra plænen, som du lader ligge. Når græsset skal klippes første gang efter vintersæsonen eller en ferie, så klip det ikke .

Især hvis du fjerner græsafklip efter klipning, er det nødvendigt at gøde. Angreb ses ve at planterne bliver gule og visner. Selvom det kan være fristende skal man ikke vande sin græsplæne i det tørre.


Selvom naboen allerede har fjernet mos og givet gødning , er det. Hvis du har fjernet meget mos og plantet nyt græs , vil det typisk spire efter to til . Få derefter de gule pletter på græsplænen til at forsvinde ved at give dem en omgang NPK- gødning , (kilo pr. 1kvadratmeter) og vand .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg