torsdag den 24. september 2015

Højbed på hjul

Mangler du et plantebord eller måske højbede og potter til dine planter? Plantekassen der er utrolig nem at flytte. Indret en nem og frodig køkkenhaven med højbede fra eksempelvis PLUS, GrowCamp eller Champost.


Sammenlignet med traditionelle køkkenhaver på friland . De mobile højbede svarer til de klassiske højbede fra Lan men er forsynet med bundplade og hjul , så de er lette at flytte rundt med. At højbedene er på hjul gør nemlig, at du kan flytte rundt på bedet, så dine .

Derudover har du en meget bedre arbejdsstilling, når du luger i et højbed. Med et højbed på hjul får du en praktisk og stilfuldt alternativ til traditionelle højbede. De galvaniserede højbed på hjul er nemme, at flytte rundt på, selv når de er fyldt op med jord og planter.


Køb disse smarte højbed for en mere alsidig løsning . Vi har udstyret højbedet med hjul og samtidig begrænset mængden af jord – og dermed vægten – til et absolut minimum. Indret et flot højbed eller blomsterbed med blomsterkasser og plantekasser fra. Tilkøb sneglestop, så du undgår snegle i dine højbede.


Pindstrup Maxiflexkasse sortmalet med hjul.

Højbedet er lavet i høvlet og pudset lærketræ. Se vores store havesortiment på højbede og blomsterkasser på BygMax. Da de mobile højbede og hjul tåler frost, kan de stå udenfor hele året.


Med en høj og tæt beplantning er . Stort udvalg af højbede , plantekasser, plantevægge m. Højbed med bund og hjul i PLANTleveres med ekstra stærke hjul og ekstra . Et højbed er godt til krydderurter, grøntsager og sommerblomster. Det gode ved højbedet er, at. Vis uden moms Anbefal Print. Flere plantekasser fås med hjul på, så du kan flytte dem rundt, indrette og. Multikøb har dages returret, faste lave priser og billig fragt.


Højbed på hjul , hjulene ruller ikke helt, som de gjorde fra ny! Ekstremt holdbare højbede og plantekasser i robinie med garanti. Blomsterkumme på hjul og med glas samt selvvandende bund. Kan køres rundt på terrassen så du.


Plus Pipe Højbed Composit 266cm. Hortus Højbed Inkl Hjul Komposit 90cm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg