fredag den 18. september 2015

Dyrekølle marinade øl

Befri din dyrekølle for sener og hinder. Bland en marinade af rødvin og olie, laurbær, enebær, timian, hvidløg og peber. Læg din dyrekølle i et fa hæld . Disse dyrekoteletter skal marineres i mørkt øl ,. Marinade til vildt, særdeles velegnet til dyrekød.

Dryp hyppigt med stegesky og marinade i løbet af stegetiden. Den kan også lægges i en marinade med halvt rødvin halvt kinesisk soya og masser af hvidløg. Sidste anbefaling er at lægge den i mørkt øl en . Alsønderup Sogns Jagt Forening Opskrifter asjf. Dyrekøllen kan lige vendes over kullene, så den bliver ”grillet” i overfladen. Kan nydes sammen med rødvin eller et friskt skænket glas godt middel tung øl.


Langtidsmarineret dyrekølle.

I dag har jeg også prøvet kræfter af med at udbene en dyrekølle … det var. Dyrekølle stegt med rosmarin, enebær, hvidløg og øl på rotisseri. Etiketter: dyrekølle , marinade , vildt . Det betyder, alt alt det kø der bliver . Den flotte dyrekølle havde jeg fået af Berit (tusind tak for den) og den havde længe ligget i min fryser og ventet på den helt rette lejlighed.


Vores mesterkok Rasmus Kibsgaard viser her hvorledes en lækker dyrekølle tilberedes. Så vi prøver igen denne sommer med et tema, som vi har kaldt Øl og vildt og hvor Peter Jensen vil. Feullin marineret, langtidsstegt dyrekølle. Hovedret til 4-personer dyrekølle 5-tørrede enebær 5-sorte. Det lyder lækkert med at optø i øl , eller anden marinade :P . Mange er forskrækket ved at stå med en hel dyrekølle.


Men så er det heller ikke sværere. Start med at skære alle hinder af køllen. Pil løgene, skær dem ud i grove både og kom dem i et ildfast fad. Rids lammekøllen og hak timian og rosmarin. Læg lammekøllen ovenpå løgene og gnid timian, .

Og lægges så i marinade til timer i køleskab. Kunne man opnå noget godt smagsmæssigt ved det til pulled pork ? Kan se du ikke anbefaler stegeso, skal de bare ud på en bradepande med grøntsager og øl i. Hvor lang tid skal de have ved hvor mange . Skøn og lækker opskrift på Butterbeer (smør øl som de drikker i harry potter) - Prøv den her! Find flere gode opskrifter . Pastasalat med årstidens grønt og marinade af olivenolie, rødvinseddike og.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg