tirsdag den 29. september 2015

Selvlysende wallstickers

Disse selvlysende wallstickers er lavet på et selvlysende papir, der giver dem et perfekt glow in the dark! De findes i utroligt mange . Du kan sætte de selvlysende stickers til alle glatte overflade - om så det er på vægg. Selvlysende wallstickers Plakater på AllPosters.


Indramning til fornuftige priser, hurtig levering, 100 . Dekoration til børneværelset.

Se de mange flotte motiver hos Coolpriser, hvor vi har prisgaranti på alt. God ide til små børn som ikke kan lide mørket, når de skal sove. Mærkernes størrelse varierer fra ca. Ved første øjekast ligner de bare hvide klistermærker. Lad børneværelsets vægge lyse blidt op i mørket med disse flotte selvlysende figurer.


De er lige til at klistre op på væggen. Giv din væg nyt liv med disse selvlysende 3d wallsticker sommerfugle. De fås i flere forskellige farver.

Se også de flotte 3D blomster på NiceWall. En flot måde at dekorere et drenge - eller pigeværelse. Prismatch og hurtig levering. Super sød selvlysende wallstickers. Denne wallsticker kan opsættes på stort set alle glatte overflader - vinduer, vægge og andre overflader, der er jævne og . Hæng en af disse tre fortryllende wallstickers op i børneværelset, og gør atmosfæren i rummet hyggeligt og trygt for dit barn, når nattens mørke rammer.


Vi har et stort udvalg af tekst stickers, wallstickers til børneværelset, wallstickers med spejleffekt og toilet stickers. Og så har vi en masse selvlysende wallstickers. Djeco wallsticker, selvlysende, Stjerner.


Djeco selvlysende wallstickers , stjerner. Flot wallsticker fra Mimi Lou med selvlysende prikker og en stjerne, som kan forme et juletræ eller en stjernehimmel. Se udvalget af wallstickers til børn. Vi forhandler både wallstickers og pynt til børneværelset med skønne.


Ferm Living wallstickers, mini dots - kobber. Altid i lager, hurtig forsendelse og lav fragt. De selvlysende wallstickers er designet i høj kvalitet. Du risikerer derfor ikke, at dine wallstickers falder ned ad væggen dagen, efter de sættes .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg