torsdag den 15. september 2016

Epoxymaling biltema

Giver en effektiv beskyttelse mod vandindtrængen i . Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling. Se utvalget på nett og kjøp i butikk. Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.).


Jeg har en garasje jeg hadde tenkt å bruke biltemas epoxymaling på. Omvendt er det så meget lett at gøre .

Spørsmål til de som vet, det står max strøk på spannet, vil det . Byggrelatert, epoxy-maling på badegulv. Hej, ville lige høre om der er nogen der har erfaringer med biltemas 2K epoxymaling ? Skal male bunden af en bil med . I tillegg er den sikkert en del mer tykktflytende enn epoxy maling. Kan købes billigt hos biltema.


Bemærk dog at det kræver at du føljger . Men prisen var forskjellig, veldig!

Jeg ser både jula og biltema selger gulvmaling til betong. Perfekt til oliebaserede lakker. Om det virkelig er epoxy du skal male oppå (ikke polyester) så kan.


Halvblank, vandbaseret 2-komponent epoxymaling (base og hærder) til maling af indendørs betongulve, hvor der kræves en maling med god . Gulvmaling – Gulvfarge, klarlakk, flak epoxymaling. Fyldt de værste huller med noget spartel . Jeg har god erfaring med BilTema sin gulvmaling (bare grå):. Så er garagen malet har brugt jotun epoxy maling der er.


Biltema epoxymaling skal testes. Epoxymaling blir vel også det billigste, men til gjengjeld det som er mest. Den vil jeg tro holder bra, men biltema produket var som sagt bare maling. Her finner du våre aktuelle tilbud.


Epoxy maling af betongulv -. Hvor dårlig er det å bare smøre på epoxymaling selv? Det finnes også epoxymaling , som skal fungere bra. Sammenlign priser og læs anmeldelser af epoxy maling.


Klik her og find den bedste pris nu!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg