mandag den 12. september 2016

Flække brænde kile

Når du skal kløve brænde , er det først og fremmest vigtigt, at du har det rigtige fodtøj på. Brug en kile til at flække genstridigt brænde. Brænde med stor diameter eller fyldt med kvaster kan være svært at flække. Her får du gode råd til, hvordan du gør.


Derfor skal du have fat i en kile.

Med den bliver arbejdet meget lettere, hvis du bruger den på den rigtige . Hvordan gør du - og hvornår er det optimalt at kløve dit brænde ? Det er nemmest at flække brændet, hvis du hugger fra toppen. Start kilen bruges til at flække et mindre stykke træ af den gren der skal. Det stykke der er flækket af, er tørt og er ofte en langt bedre kile.


Nåletræ er hovedreglen irriterende at flække , men jo tørre det er, jo skrøbeligere er det. Ved meget tykt og sejt træ kan med fordel anvendes en kile.

Med en god kløvehammer kan man flække både tørt og frisk brænde. Jeg skal have købt mig en ny økse, til at flække brænde med. Spørg Læserne: Hvordan flækker man mest effektivt sit brænde ? Og hvordan flækker man bedst sit brænde ? Køb BAHCO KILE 5KG online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i øvrige værktøjsartikler og håndværktøj hos Harald Nyborg.


Kom med ved brændestakken hvor Preben Palsgaard demonstrerer, hvordan han opskærer og kløver sit. Skal du kløve et stort stykke træ eller et med mange knaster i, skal du bruge en kile. Søgning på “ kile ” i Den Danske Ordbog.


Kløver og Kile ) En Kile , som bruges til at kløve Træ med. Thi før, da brugte man for Økser. Det afhænger af hvordan du har tænkt dig at hugge dit brænde.


Flækøksen bruges til at flække træet, altså kløve det i passende bidder. Husk også sikkerhedsbriller, specielt hvis du engang imellem anvender kile og. En økse beregnet at kløve brænde med.

En kile bruges også som øgning i tøj, for eksempel ved øgning af livvidde i et par bukser med indsyning af en (trekant). Find Kløve brænde maskine på GulogGratis. Køb, salg og leje af nyt og brugt:.


Professionel smedet og vredet stålkile til flækning af brænde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg