mandag den 12. september 2016

Gulvskraber med skaft

Ergonomisk gulvskraber med skaft , nemt og behageligt at arbejde med. Skaftet er let og grebet er med afrundet top og ergonomisk form. Producentnummer : 15kr Ex. Rentefri delbetaling med Silvan Konto: fra kr.


Funder skaft med supergevind 1cm. Rengøring er for de fleste en lidt sur opgave.

Men med gode rengøringsredskaber og de rette rengøringsmidler, går rengøringen meget nemmere og ikke mindst . Hvis gulvet på badeværelset er vådt, klares dette nemt, med en skraber som dem de finder herunder. Vi har altid skrabere i mange forskellige . Prisbillig gulvskraber med dobbelt gummilæbe som sikrer hurtig og effektiv brug. Skaft : Har en rigtig god ergonomisk gribeflade, samt øje der gør ophæng muligt. Udstyret med et isolerende hvidt . Du har desuden mulighed for at vælge et rengøringssæt med flere dele.


Men du finder også en svupper,.

FEJEBAKKESÆT MED LANGT SKAFT. Skraber med skaft til fjernelse af fastgroet snavs fra alle glatte overflader. Skaftet fra UNGER med det ergonomiske håndtag og bruger de samme skraber blade . Trixie Hønsehus og kaninbur med redekasse 1x 1x cm.


Gold Mix Hønsekorn med æglægning. Anvendelsesområde: Anvendes sammen med fejebakke, hvor der stilles høje krav til hygiejnen. Gulvskraber med skaft - cm. Afrundet top og velegnet til ophæng. Anbefales ikke sammen med syre- og klorholdige midler.


Vikan Ultra Hygiejnisk Bordskraber med Mini skaft , cm. Praktisk gulvskraber fremstillet af sort polypropylen (PP) med cellegummi. Godt værktøj til effektiv afrensning af bunde og gulve i hønsehuse. Løsner gødningen fra gulvet.


Brug ikke dette skafte i forbindelse med syre eller klorin. Gummiskraber til køkken, vådrum m. Disse gulvskraber er optimale til professionelt rengøring og fjernelse af. Skaft til gulvskraber og gulvskrubbe,1cm.


Teleskopskaft med gevind der passer til gulvskrubbe og gulvskraber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg