tirsdag den 13. september 2016

Chili con carne langtids

Vildt lækker chili con carne i en langtids udgave, så den er fuldstændig proppet med smag. En suveræn ret, der passer sig selv det meste af . Chili con carne kan være god hverdagsmat, men her kommer en oppskrift som passer til helg eller fest – med to typer kjøtt og bønner. Rista brød og rømme er alt. Efter at have cravet en Chili con carne , som jeg så den første dag på Skanderborg festivalen, skulle den endelig afprøves på festivalens sidste . Opskrift på den ultimative chili con carne ! Dette er absolut den bedste chili con carne jeg nogensinde har fået og den er helt sikkert ventetiden . Tekst Angela Taliaferro FotoTommy Andresen. Les artikkelen: Ny matserie – sørstatsmat.


Denne uken: Chili con carne. This easy chilli con carne recipe is a quick and classic sharing option for a casual night with friends. Find out how to make it at BBC Good Food.


En dejlig, smagfuld ret, som passer sig selv, og derfor er nem at lave, En perfekt ret at varme sig på i efterårsmånederne. Da vi var på hytta sist helg sto denne deilige gryteretten på menyen, med mørt og godt storfekjøtt, et tydelig hint av chili og en anelse mørk . Stek så løk, hvitløk og chili til løken blir blank og myk. This chili recipe is many years in the making and I have won several awards with it.


You can alter it to your own spice levels to . How about serving it with a green salad and crusty bread?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg