tirsdag den 20. september 2016

Glasværn beslag

Interglas kan levere alt beslag fra Q railing til alle formål. Vælg et glasrækværk med beslag eller gå efter et af Q-railings profilsystemer med nem montering eks . Du kan købe glasværn på det mål du ønsker, med og uden forboring til beslag. Se desuden det store udvalg af beslag , balustre og håndlister der passer til . Se udvalget af håndlister, klembeslag og balustre som rækværk til udendørs terrasser.


Top Railing er baseret på rustfrit stål rør i dimensionen 4mm.

Top Level glasværn systemer, fra punkt beslag , til alu lister med isat glas. B-inox er lavet i rustfrit . Kan leveres med diverse beslag. Krav til monteringsmaterialer i glasværn.


Glasværn ved repros fæstnet med rustfri stålbeslag. Korrekt fastgørelse af bolte og beslag opnås ve at sammenspænding sker med moment. Med et glasværn på din terrasse kan du både få læ og stadig kigget ud til havens blomster.


Et glasværn skal det altid være produceret af sikkerhedsglas. Vi har en lang række faste standardmål og standardløsninger på lager med et tilsvarende stort udvalg af beslag og håndlister.

Vi laver dog primært glasværn. Når man skal lave et glasværn er det meget vigtigt, at man følger reglerne på området. System af eloxerede eller pulverlakeret aluminium profiler og beslag der skaber en diskret, særprægede og høj æstetik resultat. De kan eventuelt kombineres . Valg af beslag til dit glasværn. LE Glas har for en kunde på Østerbro i København leveret et enkelt og næsten usynligt glasværn i rækværk med galvensiret stål beslag til kundens eksklusive . Klembeslag er et meget velegnet beslag til glasværn.


Fordelene ved klembeslag er, at de er nemme at montere, og at glassets . Bruseafskærmninger, brusedøre og saunadøre. Glasklemme beslag kan du finde til omkring 4kr excl. Glasvægge bliver udført i et stilrent design med natureloxeret aluminium som beslag. Fritstående glasafskærmning.


I den normalt gennemregulerede byggebranche er der stor mangel på klare regelsæt, hvad angår dimensioneringer af glasværn og beslag i alle typer af . Advarsel: Skjult beslag må aldrig monteres på glas, idet produktet ikke kan afhærde korrekt. Hvis man anvender tornadobelægning, hvor beslagene skal sidde, . Polerede kanter, rustfri beslag , galvaniseret toppe samt afdækninger. Der er lagt vægt på hele løsninger, da Scanglas både leverer glas og beslag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg