onsdag den 21. september 2016

Glas med skruelåg

Stort udvalg af billige syltetøjsglas, marmeladeglas, konservesglas og andre små glas med skruelåg. Du finder med garanti et passende glas til din marmelade og dit syltetøj i Flaskelandets glassortiment. LUCKY X-MAS med twist-off låg.


Søde lufttætte syltetøjsglas og billige sylteglas med skruelåg m. Annoncer med Glas Med Skruelåg på DBA. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer .

Kontakt os for bestilling og mere information. Gør lidt ekstra ud af serveringen med dette smarte 4cl retro drikkeglas med hank og flot guldlåg. Tekst på glas og låg : Quattro Stagioni (Fire årstider).


Sylteglas med flere anvendelsesmuligheder. DAY sylteglas med skruelåg. Flotte kantede glas med 2grams indhold.


Muligheden foreligger for at sælge honningen i et eksklusivt glas til en højere pris. En flot lille flaske til saft, most, nedkogte koncentrater, sirup og meget andet.

Også ideel som værtindegave fyldt med egen produkter. Se de spændede muligheder for låg på varenr. Materiale: Glas og metallågIndhold: 7ml. Glas med skruelåg fra franske Le Parfait.


Seks-kantede fødevaregodkendte syltetøjs glas med sort skruelåg. Glassene kan indeholde 250gr. Brug glassene til alt muligt, sennep, syltetøj, . Porseblade Revlingebær (kan erstattes af blåbær) flasker vodka, à cl Fyld det ene glas halvt op med . Køb nu i Connox Interiørshop!


Køb opbevaringsglasset med låg fra Bloomingville i Connox Interiørshop. Rysteglas Det sværeste er næsten at blive enig med en lille prinsesse om, hvor meget glimmer der skal i. Vi har disse erfaringer: Hvis man er omhyggelig med hygiejnen, sylter små. Det bedste til opbevaring af det syltede er glas med patentlukning eller skruelåg. Når kvinder bliver bedt om at beskrive de mæn de føler sig tiltrukket af, siger , . Her kan du købe laboratorieglas online.


Vi samarbejder med udvalgte ledende europæiske emballage-producenter. Med et stort udvalg af låg og kapsler kan vi altid levere en komplet emballage.

Det kan være et marmeladeglas glas eller et glas med syltede agurker som her. En løsning er at holde glasset og det genstridige låg ind under . Multiåbner med gummirem, der let løsner store skruelåg. Universalåbner til skruelåg på glas og flasker. Sekskantede glas med låg Str. d for at føje til favoritter.


Miss Etoile opbevarings glas med sort skruelåg og prikker. Brun GlasBeholder størrelse ( stor ) med skruelåg og ske i låg (Kan trækkes ud- teleskop) Beholder ( stor med låg kan købes ekstra ) Kun stor beholder passer til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg