fredag den 23. september 2016

Deponeringsbekendtgørelsen

Bekendtgørelsen om deponeringsanlæg omfatter bl. Godkendelsesbekendtgørelsen. Udkast til ny deponeringsbekendtgørelse. Anvendelsesområde, definitioner og overgangsregler.


Afslag – deponering – deponeringsdirektivet – deponeringsbekendtgørelsen – miljøbeskyttelseslovens § – overgangsplan – offentligt ejerforhol . Denne regulering har medført, at visse . SYNLAB har stor erfaring med udvaskningstests og analyser i henhold til deponeringsbekendtgørelse og udfører også bedømmelse af resultaterne. I henhold til deponeringsbekendtgørelsen er alle affaldsproducenter forpligtiget til at sikre, at der sker en grundlæggende karakterisering af det affal som de . Der blev ligeledes lagt vægt på, at ejendomsmæglerne i strid med deponeringsbekendtgørelsen havde modtaget for store beløb til deponering. AVVs Miljøanlæg ved modtagelse af affald til deponering, modtage en deklaration fra affaldsproducenten.


De definitioner, der anvendes i dette regulativ, svarer til de definitioner, . Oplysninger i henhold til deponeringsbekendtgørelsen (bilag 1). Deponeringsbekendtgørelsen ), § 1 stk. Bestemmelsen fik følgende formulering: Sælger skal forrente købers depositum frem til overtagelsesdagen.


Det er et sædvanligt vilkår, at køber, straks efter at handlen er endelig, skal deponere et kontantbeløb hos ejendomsmægleren. Skal sikre, at myndigheder, anlægsejere og rådgivere har fælles forståelse. Hvordan spiller deponeringsbekendtgørelsen sammen med dispensationerne for de enkelte råstofgrave? Hvor store mængder jord deponeres . Vejledning om basistilstandsrapport m. Kommunale affaldsregulativer.


Dette kan medføre krav om dobbeltmembran. Der søges derfor om anlægsbevilling til etablering af et nyt deponiafsnit, der opfylder kravene i deponeringsbekendtgørelsen nr. For en række brancher er der også særlige bekendtgørelser eksempelvis deponeringsbekendtgørelsen , affaldsforbrændingsbekendtgørelsen og . Bilag 1: Miljøkonesekvensvurdering efter regler i deponeringsbekendtgørelsen 2. Bilag 2: Miljøvurdering af hensyn til Natura 20 Bilag IV-arter . Der rejses således i branchen tvivl om, hvorvidt deponeringsbekendtgørelsen yder den ønskede effektive miljøbeskyttelse. Det påpeges, at de nuværende . Lov om offentlig byggevirksomhed. Affaldsforbrændingsbekendtgørelsen,.


Udfyld derfor også altid feltet affaldsfraktion. Her skal du beskrive samtlige affaldsfraktioner, der indgår i affaldet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg