fredag den 16. september 2016

Badekar pude

Med de polstrede hynder til badekar bliver dit badekar til et afslapsningssted - også når du ikke bader. Du kan også hurtigt gemme vasketøjet i badekarret inden . Lidt ekstra tilbehør til dit badekar , kan gøre dit bad til en endnu bedre oplevelse. En nakkepude til dit badekar er næsten ikke til at undvære.


Nu er det slut med at ligge ukomfortabelt i badekaret og slut med at forsøge at folde håndklæder til en pude , som ender med at blive gennemblødte. Tilbehør til badekar og spabad i E-mærket butik.

Vi har Danmarks Bedste service og leverer hurtig til din dør. Her finder du alt i tilbehør til badekar. Lige fra det funktionelle, til fokus på velvære.


Find inspiration i vores tilbehør til spa og badekar her. Søger du en nakkepude til badekar ? Wellmore har flere modeller af nakkepude til badekar. Køb online - hurtig levering.


Køb Camargue nakkepude til badekar hvid CM online hos BAUHAUS.

Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Altid fordelagtige priser i e-mærket byggemarked med nem bestilling online. Farve: Blå, Orange, Pink, Lilla, Hvid. Materiale: PVC, polyurethanskum. Flere detaljer: 3x sugekopper.


Robust konstruktion i elegant design. Badekar Rengøringsvenlige overflader og rene linier. I følgende produktserier indgår pude i produktserie navn eller beskrivelse.


Puden kan foldes efter behov til støtte i badekar under knæ eller anden kropsdel. Komfortabel nakkepude til badekar - Stran der er fremstillet i blød polyester og polystyren. Gør dit bad til en ekstra behagelig oplevelse! Albue beskytter til badekar fra Skip Hop - Moby Elbow Rest - giver beskyttelse mod ømme albuer når du hviler armene på kanten af badekarret. Stort udvalg online ved dansk forhandler.


Svedbergs pude i sort til Oval badekar. Lavet af en blød pude materiale, belagt med en vandtæt finish velegnet til brug i. Runde bad nakkestøtte pude 25cm bredde universel montering badekar hvile. Nakkestøtte pude anbringer til bad med to suge puder, at skabe et stærkt bånd til badekar væg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg