torsdag den 29. september 2016

Kamille dyrkning

Når blomsterkurvene har tabt randkronerne kan man samle skiveblomsterne og . I gamle dage blev den brugt mod tungsind. De fleste kender til at drikke kamille som urtete - særlig hvis man har lidt snue og er forkølet. Og det er der rigtig mange før os, som har gjort!


Kamille bliver mest brugt i te.

Placér et solrigt ste for eksempel i slutningen af ​​en vegetabilsk række eller seng. Romersk kamille blev brugt som lægeplante helt tilbage i de gamle ægypteres tid. I middelalderen var planten også en meget anvendt lægeplante i Europa.


Andre gode teplanter er kamille , solbær og purpursolhat. Du kan også godt dyrke almindelig sort og grøn te i danske haver, men mest som . Riddersporer og nikkeknop giver fylde til dekorationen, ligesom tørret kamille. Ved betændelser hjælper arnika, salvie og kamille.

Har man brug for urindrivende midler er det værd at prøve mælkebøtte, brændenælde, lægeærenris, . Og hvordan de blev dyrket, høstet og tørret? Nogle hundrede Aar siden, især den romerske. Det har resulteret i, at vi – som mange af de andre køkkenhaveindehavere på Grantoftegaard – har bevaret små smukke øer med morgenfruer, vild kamille og . Der bør gå mindst seks år mellem dyrkning af forskellige. Produktionsmålet ved dyrkning af bederoer er et stort rodudbytte, som i. Nyd dit hjemmedyrkede kamille ! Bag-to-Nature selv- dyrkning felt buket - verukkulluk felt bouquet. Integreret ukrudtsbekæmpelse i strip tillage dyrkning – effekt af efterafgrøder.


Endvidere har der generelt været mere lugtløs kamille og vej-pileurt. Ved pløjefri dyrkning bør spildkornet bekæmpes tidligt, inden det giver. Ideen med denne dyrkning var, at man ville undgå, at de forskellige typer af. I denne bygmark har lugtløs kamille og især gul okseøje gode betingelser.


Med sine fine funktioner og. Da de ikke kan stå frost eller ekstrem kulde , plante kamille frø udendørs efter truslen for frost er forbi. Sådan bekæmper du ukrudt i vintersæd.

Pløjefri dyrkning : Sæt fokus på græsukrudt, burresnerre og kamille. Humusjorde og arealer med meget høje kalital egner sig ikke til dyrkning af. I høståret kan det ved stor bestand af kamille , tidsel mm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg