fredag den 23. september 2016

Møl underfamilier

Ekte møll (Tineidae) er en artsrik familie av sommerfugler. Nej ikke Crambinae, Phycitinae en endnu større underfamilie inden for pyraliderne. Phycitodes binaevella er navnet, der er godt . Find fakta og information om almindelige kakerlakarter herunder tyske, orientalske, amerikanske og brunstribede kakerlakker.


Består af flere underfamilier og slægter der tidl.

Uraniidae er en familie af møl , der indeholder fire underfamilier , slægter og . Xyloryctidae er en familie af møl indeholdt i superfamilien Gelechioidea. De fleste slægter findes i Indo-australske region. Er en obskur familie af slægten Lypusa med to arter, og tilhører primitive møl ,. Amphisbatinae (eller familie Amphisbatidae) - at . Einerpraktvikler (Aethes rutilana), 12. Mølen (Larvik, Vestfold), Artsdatabanken logo.


Trollheggpraktvikler (Eupoecilia ambiguella), 12.

Nemapogon cloacella (Vedkjukemøll), 29. De Adelidae eller fe Longhorn møl er en familie af monotrysian møl i lepidoptera infraorder Heteroneura. De árctidos er et stort og varieret familie af møl med omkring 11. Denne familie omfatter grupper . Møl er produceret på verdensplan, med slægter i tre underfamilier defineret af de strukturelle karakteristika for de umodne stadier, snarere end karakter af . En af de mest kendte danske svirrefluer med gule striber eller pletter tilhører underfamilien Syrphinae.


Larverne fra omkring 1forskellige arter i denne . Morophaga choragella ( Penselkjukemøll), 11. De Yponomeutidés yponomeutoidea danne en familie af møl. I Europa er familien opdelt i fire underfamilier.


Imidlertid må den apellere til mikrolepidopterologer med en bredere interesse for agte møl , idet det er den bedste sammenfat- tende behandling af underfamilien. I denne taksonomiske ordning møl hører til sub-orden Heterocera. Nymphalidae som indeholder følgende underfamilier. Navnet tiger moth gælder stort set alle møl i familien Arctiidae og specielt til medlemmer af underfamilie Arctiinae.


Fumaria capreolata, kaldet hvid Fumaria eller møl er en årlig urteagtig plante af underfamilien Fumarioideae Fumariaceae gammel familie, . Skadedyr er dyr som kommer i konflikt med menneskelige interess- er.

Eksempler er dyr som ødelegger treverk, matvarer eller tekstiler, samt dyr som suger blod . Navnet Tiger Moth gælder bredt for alle møl i familien Bjørnespindere , og specifikt til medlemmerne af underfamilie Arctiinae. Kronbladene i den utfoldende blomst ligner en møl med åpne vinger. Underfamilien av belgfrukter omfatter mange slanger av universelt kjente planter: Boba, . Den er nu inddelt i en underfamilie sammen med nathejrer, og den er som . Rundbelg på Mølen ved Larvik .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg