onsdag den 28. september 2016

Havefræser til atv

Fræser til ATV og andre lign. Jordbearbejdnings maskiner til mindre traktorer samt ATV. Stort udvalg og omgående levering. Få et godt tilbud fra ATVmaskiner.


Køb din EFTERHÆNGT FRÆSER PRO TRAC 750TG hos KOM-PLET - en landsdækkende kæde af specialforhandlere.

Fjern mos i din græsplæne uden brug af kemikalier med en mosfjerner, der kan monteres på en ATV eller havetraktor. Se hele udvalget af havefræsere her! Her vil en ATV og en efterspændt harve eller . Havefræser , Texas, hk, Texas TG500A sælges. Vi kører i øjeblikket tests på maskinen!


Atv fræser med Hp motor er pt. GreenTiller er Dansk kvalitet design. God kvalitet til den rigtige pris.

Brændekløver Br ndesav Dykpumpe Fejemaskine havefræser Generator. Din næste fræser finder du hos os. Vi fører de bedste fræsere som klarer dine opgaver i haven.


Flere mærker i flere størrelser. Køb din nye havefræser fra Viking ved Lykke cykler og motor i Hvalsø. Sammenlign priser og læs anmeldelser af havefræser tilbehør Havemaskine tilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! Sæt på ønskeseddel Sammenlign med andre produkter.


Der blev blandt andet stjålet en havefræser og en ATV. Vi har Polaris og Honda på ATV -programmet. Transportabel stubfræser med kraftig hk motor og bærehåndtag både for og bag.


Medelstart, samt mulighed for rekylstart. Arbejdsbredde: Standar cm. Benzindrevet fræser med gear plus bakgear.


Monteret med kultivatoren bagerst, hvilket giver det bedste . BEMÆRK: PÅ DENNE AUKTION AFGIVER DU FORHÅNDSBUD TIL DEN FYSISKE AUKTION I RANDERS.

Mosopsamler til havetraktor eller ATV. Jern-gitter planer til gårdspladsen, jordarealer o. Fylder ikke meget ved opbevaringen. En alsidig fræser til husejere og folk på landet, der vil løsne tæt pakket jord og plæner eller vende jorden i havebede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg