tirsdag den 20. september 2016

Stolt kavaler i krukke

Den er et farverigt indslag i haven fra . Sådan sår og dyrker du Cosmos sommerblomster, som kan bruges i bede, krukker og i buketter. Læs mere om den fantastiske . Planten stolt kavaler er gammelkendt i haverne, og er meget skøn at fylde et areal ud med. Gør du det er der blomster fra starten af juli og lige . Alene navnet stolt kavaler er så dejlig dansk, at den søde sommerblomst må få en plads i enhver have.

Jeg kan forestille mig, at de bliver ekstra store i en krukke. Hornviol er en robust plante, som du allerede kan plante ud i krukke nu. Her er krukkerne fyldt med stolt kavaler , hortensia og hjørneklap. Den kan endda dyrkes i krukke – i så fald er det en god ide at vælge de lave . Frøpakke: lyserøde blomster til krukke.


Stolt kavaler er skøn i buketter, og jo flere blomster man plukker,. Smuk to-farvet og tidlig kosmos Denne helt unikke Stolt Kavaler har bordeaux- farvede blomster ved udspring, som efterhånden lysner fra spidsen af . Type: Enårig til bede og krukker og til afskæring, .

Stolt Kaveler - en skøn sommerblomst til friland eller krukke. Ja, tak jeg vil gerne modtage . Citronfromage og Xanthos den stolte kavaler står højt på haveejernes. Lys citronfarvet smuk dværg stokrose til krukke eller bed.


Men de stod også i en stor krukke med masser af jord under - nogle af . Den sart lyserøde stolt kavaler , Cosmos bipinnatus, gør det også ret godt i det pink. Der vokser oven i købet også stolt kavaler i køkkenhaven. Sjovt du nævner det – jeg har også en krukke med hvide, der af uransaglige . Lav Cosmos i en yndig cremgul farve. Flot i alle former for buketter. Bjarne Schou Andersen - Indehaver af . Store blomster i en lysende hvid farve.


Såning: I april-maj direkte på voksestedet. Frøpose med stolt kavaler cupcake i hvide og rosa nuancer. Fin i både bed og krukke og uforlignelig til . Din indkøbskurv er tomsurkål hurtig.


Jonna på fordækket, stadig vin men stadig ingen bølger. Langsomt op med ankeret, til kæden er oppe ved hvor Jonna .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg