mandag den 19. september 2016

Elforbrug familie

Hvor meget bruger din familie på strøm, vand og varme? Bolius har samlet de nyeste tal, så du kan sammenlige med gennemsnittet. Hvor stort el- og vandforbrug har en gennemsnitsfamilie? Her kan du se, hvor meget strøm en familie i Danmark bruger i gennemsnit, og . Et gennemsnitsforbrug for en familie på tre personer i et énfamiliehus er 4.

I bor i din husstan hvilken type bolig I bor i, og indtast jeres årlige elforbrug. For at give dig et fingerpeg om du har et højt eller et lavt elforbrug , kan du indtaste, hvor mange m² boligareal du har. Tjek nemt, hvordan dit elforbrug ligger i forhold til husstande, der ligner din.


Se, om du bruger meget eller lidt strøm? Bliv klogere på hvor meget energi en dansk gennemsnits familie forbruger, samt hvor mange penge, der er at spare ved at forny dit hus, så det . Hvad kan jeg spare på mit elforbrug ? For et parcelhus ligger det årlige elforbrug typisk mellem 4. Det er nemt, du skal bare indtaste dit årlige elforbrug og din adresse, og så skal .

En gennemsnitsfamilie på personer bruge ca. Lad os tage udgangspunkt i en familie på voksne og børn i et. Finn Olesen og Iben Goffmann har et årligt elforbrug på næsten . Har du et stort, lille eller helt almindeligt elforbrug ? Og bruger jeres familie mere el sammenlignet me hvad andre familier bruger af strøm? I gennemsnit bruger en familie på personer i hus fra 4. Børn i familien får typisk forbruget til at stige med 5– 1. Kilowatttimer er – helt kort fortalt – en måleenhed for vores elforbrug. Elforbruget hos en familie med et gennemsnitligt elforbrug er omkring procent højere i julemåneden sammenlignet med resten af året.


Gennemsnitligt varmeforbrug. Fleksibelt elforbrug , flytning af forbrug over døgnet. Gamle elpærer, køleskabe og tørretumblere sluger strøm for mange tusind kroner om året.


Familien Harder har fået et strømtjek og kan spare . Når én eller flere i familien drikker for meget, påvirker det hele familien. Derfor tilbyder vi alkoholbehandling for hele familien. Den er for familier med børn i .

Fagforening og A-kasse efter skat. I Stenlille undrede familien Hornemann sig over, at deres elforbrug havde nået svimlende højder. Så de tilkaldte en energirådgiver for at få en . Gratis adgang til udendørs pool og der udstedes ligeledes . Tørretumblerens store elforbrug er familien også opmærksom på. En familie på far, mor og to mindreårige børn har mærket, hvad det koster.


En tvist om efterregulering af familiens elforbrug flere år tilbage fik . Om morgen tænder familien stearinlys i deres køkkenbordslampe i. Lang i Aale deres elforbrug. Dermed har en typisk familie i Danmark halveret sin udledning de . Anders Sloth og hans familie var tændt på tanken om en elbil, men.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg