torsdag den 19. marts 2015

Vakuumløfter brugt

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Handyman Super er en komplet mobil vakuumløfter , der er ideel til reparationsarbejde og er helt uafhængig. Brugt ALVAC Combat fliseløfter. Køb brugt og spar penge på GulogGratis.


Få en effektiv og ergonomisk korrekt håndtering. I disse findes også Løftekløer, Rotator, Grabber, Polygrabber, LE.

Kontakt sælgeren af Al-vac brugte Entreprenørmaskiner direkte. Klik på et billede eller en. VacuMyggen og VacuCobra fra TAWI er en ergonomisk vakuumløfter , der løfter kasser, sække, tromler, metal og træ plader, VacuMyggen er den oprindelige . Kan oplades med almindelig . Med en vakuumløfter åbnes der op for et utal af anvendelsesmuligheder i. Fremstillet for at bliv brugt i hårdt miljø.


Et vakuumløft monteret på gaffeltruck eller el-stabler er en uvurderlig hjælp til pluk på rigtig mange pallelagre. En gaffeltruck eller elstabler med .

Tilbehørsprogram som pallevogn, tang mm. Vi har brugt vores store vakuum løfter , som vi har bygget et specielt løfte åg til som kan suge klinkerne op så de passer til størrelsen af en EUR palle. Den nye CladMaster brugt med succes i arbejdet på Geusselt stadionet i Maastricht, Holland. Kempen Cladding lejede denne vakuumløfter til at sætte . Her hos JLM Teknik kan vi byde på vakuumløftere med varierende sugestyrke og dermed løfteevne. Tværkæder med separering og . Det har en sikker, to- hånds release funktion og visuel kontrol af vakuum niveau.


Denne TAWIGrip er ofte brugt til løft af glaspaneler og vinduer. Teknikken er brugt i mange år indenfor industri-. Vakuum- løfter holder i to minutter. Løft af betonfliser og andet ved hjælp af vakuumløfteudstyr bliver mere og mere udbredt.


Det skyldes dels arbejdsmiljøregler, og dels at der kan lægges fle. Skal du købe en brugt maskine, så har Pon Equipment nu gjort det endnu nemmere for dig at vælge den rigtige maskine. Med det nye koncept bliver de brugte maskiner inddelt i tre kategorier.


Opkøb og eksport til hele verden af brugte entreprenørmaskiner. Virksomheder i anlægs- og byggebranchen eller industrien, som er på udkig efter en batteridreven vakuumløfter af god kvalitet, finder et stort . Det er den største model af specialiserede vakuumløftere. Undgå svindel når du køber brugt firmabil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg